Unibet online sport fogadás

Egy évvel ezelőtt Dylan Hartley előtti szezoni munkát végzett Northamptonnal, aki azon töprengett, vajon nemzetközi labdát játszik-e, miután három év alatt ötödik felfüggesztést követően elhagyta Anglián a világbajnokságot. Amikor csatlakozik a szentek Unibet edzőtáborához Franciaországban szerdán, a következő évre versenyzőnek számít a lionok új natívan tartott vezetőinek, miután Ausztráliában nagy slamot és sorozatgyártást indított.

Hartley, a Twickenhamben elindított angol új készlet modellezése után vonakodik a jövőben túlságosan közeledni a pályafutás után, amikor a győzelem túl gyakran követte a visszaesést.A Twickenham-nél, Dél-Afrikával szembeni ősszel nemzetközi Unibet sorozatuk megnyitó mérkőzését nem vizsgálja tovább, szemben azokkal az ellenfelekkel, amelyeket 10 éve nem vertek.

“A legtöbb játékos tisztában van azzal, hogy jövőre Lions turné lesz, , miután három hetet töltöttem nyaralni Új-Zélandon ezen a nyáron, tudom, milyen izgatottak a sorozatok “- mondta Hartley. “Hogyan válogathat az oroszlánok? Jól játszik az országában. Hogyan játszhatsz az Unibet országodért? Jól játszanak a klubodban. Hogyan játszhatsz a klubodhoz? Eddie Jones úgy véli, hogy az új klubok a klubokkal fogják előidézni Angliát Tovább…

“Eddie [Jones, az angol vezetőedző] látja a kezem, jön november.Az oroszlánok egy jó szezon végén bónusz egy játékos számára. Tisztában vagyok azzal, hogy a kapitányság nevezik a versenyzőnek, de csak az én következő mérkőzésemnek ítélik meg Angliát, és meg kell Unibet győződnem arról, hogy a csapat a Dél-Afrikával szemben lesz.

“Kapitány a lions nem olyan dolog, amit el akartam érni. Nagyon elégedett vagyok azzal, hogy hol vagyok a klubban és az országban. “Hartley az utolsó lions turnét Ausztráliában kimaradta 2013-ban, mivel egy másik tilalom miatt a Premiership döntőbe került Leicester ellen.Az a csapat, amelyet ebben az évben nagyrészt a walesi és az ír játékosok tettek fel, mint négy évvel Unibet korábban, de Anglia sokkal jelentősebb lesz Új-Zélandon, hacsak a világbajnokság óta elért nyeremények elolvadnak az elkövetkező szezonban. p>

“Néhány napot töltöttünk a táborban ezen a héten, és nem néznek vissza” – mondta Hartley. “Mindez a jövőre vonatkozik, és hogyan lehet javítani a játékosok és a csapat által. Eddie üzenete, mielőtt elmentünk, az volt, hogy visszamegyünk a Unibet online sport fogadás klubjainkba, és jól játszhassunk, hogy amikor az edzők figyelni kezdtek, láthatják, hogy a legjobb játékosok a pályán vannak Anglia.

hogy készen álljon a csapat következő szakaszára való vásárlásra. A játékosoknak magunkra kell összpontosítanunk: a hatalom a kezünkben van. Játssz jól a klubodhoz, és észre fogod venni.Az edzők felkérték a játékosokat, hogy minden egyes területen jobbak legyenek néhány százalékkal. Ez összeadódik, és segít nekünk javítani. Néhányan közülük magukban foglalják a készségfejlesztéseket vagy a testösszetétel problémáit, mások számára pedig a bal Unibet kezüket vagy a kezelési technikájukat. ”

Angliában Dél-Afrikában, Fidzsiában, Argentínában és Ausztráliában ősszel Twickenhamban játszanak. Négy győzelem egyenlő lenne a 14 egymást követő Test győzelmével. “Nincs rekord, ha nem nyerünk az első játékot, ezért nem tekinthetünk túl Dél-Afrikára, egy csapat és a többiek soha nem érezték a győzelmet” – mondta Hartley. “Mielőtt ez a Premiership Unibet szezon kezdete, és szeretnék segíteni Northamptont jól, miután elmúlt évben alulmaradtunk. A bajnokság nyitottabb, mint valaha. “