Victor Anichebe a Sunderland új életének megszerzése után virágzik

Victor Anichebe májusban Los Angelesbe repült, és a következő három hónapot a kaliforniai napsütésben töltötték.A 28 éves rablót a West Bromwich Albion éppen most bocsátotta ki, miután udvariasan el lehetne hozni, mint egy produktív, nem pontozó szezont Tony Pulis alatt, és a Premier League klubok nem pontosan sorban álltak a szolgáltatásaiért.

< p> Meggyőzve a saját képességeit, az erőteljesen épített 6ft 3in korábbi Everton előremutató személyi edzőt bérelt LA-ban, naponta háromszor Betclic mobil fogadás dolgozva a híresség fitness guru Nicky Holenderrel. – Mégsem vonultunk a Muscle beach-en – mondta. „Csak futballpályák.”

Az ülések között érdeklődéssel figyelte, ahogy David Moyes, a Goodison Park korábbi vezetője, Sam Allardyce-t a Sunderlandben, majd küzdött a csatár aláírására, hogy kiegészítse és / vagy megértse Jermain Defoe.Amikor valaki nem valósult meg, a Moyes felvette a telefont, és szeptemberben Anichebe telepítve volt a Wearside-ra. kritikáit összezavarja, három gólt szerezve két játékban, az utóbbi pár otthon Hull City ellen szombaton egy 3-0 győzelemben, ami végül felemelte a Sunderlandet a Premier League alján, és ezzel egyidejűleg Mike Phelan oldalát visszahúzta mély bajba.

„Victor olyan volt, mint egy fiatal Didier Drogba,” mondta Moyes. – Óriási volt. – A csodálat kölcsönös. – Mindenki tudja, hogy megkaptam ezt a szeretetet Dávidhoz – mondta Anichebe. „Nagyon sok pénzem van külföldről, de mindig szerettem Betclic mobil sportfogadás volna visszajönni és játszani ezen a menedzsernél.”

Tudom, Moyes szkeptikus volt a fizikai állapotával kapcsolatban, Anichebe e-mailben küldött neki videókat az edzésekről.Mégis, miután meggyőzte a skótot, hogy újabb esélyt kínáljon neki, a kezdeti haladás lassú volt. „Nagyszerűnek éreztem magam, de nem illeszkedett a fitneszhez” – mondja egy olyan ember, aki olyan keményen küzdött, hogy egy korai edzésen szerezte meg a gólt, hogy mindenki – csapattársak, coaching és orvosi személyzet – megszabadult tapsgá vált, amikor végre sikerült elérnie Anichebe, aki 2012 óta először szerzett bajnoki mérkőzést, soha nem volt gazdag, de a hétvégén Bournemouthban a szezon első győzelmének szerves részét képezte. annak fontossága a Hull védekezés ellen, aki néha nem játszhatott le.

Amikor egy fellépés után egy 10 perces Betclic regisztrációs bónusz másodperces félárnyalat megkezdődött, amit egy áramkimaradás okoz, és hogy a fényszórókat egy generátorhoz kell csatlakoztatni Anichebe valóban kilépett az árnyékból.Első célja, amikor Josh Tymont elhagyta és David Marshallot a közeli poszton verte; a második a Defoe-ból, amikor az első érintése elvitte őt a védőtől, mielőtt hazudott egy zavaros lövés.

Moyes bátorsága a Defoe párosításában – aki megnyitotta a pontozást a 150. Premier League góljával – és A rugalmas 4-4-2-es formában lévő anichebe a legjobb középső feleket destabilizálja. „Mindig is Jermain játszani akartam, és azt is akartam megkóstolni, hogy mit szeretne játszani az észak-keleti részen,” mondta egy előrelépő, amellyel mélyebben és szükség szerint eltávozhat.

hallotta, milyen szenvedélyes a rajongók, és hogy ez a fajta támogatás valóban vezet. A Hull ellen időnként halottak voltunk a lábunkon, de a tömeg megnyomott minket. Tudatosan segít.És ez a klub nagyszerű lehetőségekkel rendelkezik, nincs összehasonlítása a West Brom-szal, itt a létesítmények különböző osztályok. ”

Valóban közömbösnek tűnik a The Hawthorns életében. – Sokat nem játszottam, de nem zavartam, mert időt adott nekem arra, hogy összpontosítsam a testemre. Erősebbé válik. Megpróbáltam egy rossz időt jó időre fordítani – és mindig emlékszem arra, hogy David Moyes bennem van. ”