Jay Z árnyalatok Phil Jackson ‘posse’ megjegyzését a Betclic versenyen

Jay Z felvette a New York Knicks elnöke, Phil Jackson, a „posse” kifejezést a LeBron James üzleti partnereire hivatkozva beszéde alatt, hogy bemutassa a Cleveland Cavaliers csillagot, mint Sport Illustrated év sportolóját.

A zenész megjegyzése dicsérte Jameset, mint „a fiát, aki megtiszteli és imádja anyját, Gloria.A barátja, aki a pozícióját helyezte el. ”

A Brooklynban a Barclays Center közönsége nevetett Jackson megjegyzésére, mivel James úgy tűnt, hogy játékosan szájába zárta az asztaláról. A hozzászólás pontosan Betclic megmagyarázza, hogy miért küzdenek a Knicks További információk Jay Z a Phil Jackson-ban egy lövésen csúszott be, amikor #lebron-t vezetett be a #sisportspersonA Sports Illustrated (@sportsillustrated) videóján, 2016. december 12-én 8:37 PST

„Megértjük, hogy honnan jöttünk, és az egyetlen különbség közöttünk és valaki között, aki az MBA-t a Whartonból vagy Sloanból vagy Berkeley-ből vagy Stanfordból lehet. LeBron James lehetőséget adott barátainak.És ahogy tanúi vagyunk a fejlődésüknek, és ha felnézzük az eredménytáblát, nagyon kevés, nagyon kevés üzletember van jobb, mint Maverick Carter, Rich Paul, Randy Mims és a többi jelenet mögött álló „posse”. úgy néz ki, mintha csak lógnak. Elismerjük és felismerjük mindazt, amit tett a játékért. De ma este, LeBron, köszönjük. Nem csak a Betclic bónusz kosárlabda elkötelezettségéért. Köszönjük mindazt, amit a közösségben tettél. És köszönöm, hogy gazdagodtál mindenki körülötted.Körülszálltál és hármas kettős lettél a valós életben. ”

Jackson, kétszer NBA-bajnok Knicks játékosként, és a 11-es bajnoki cím győztese a Chicago Bulls és Los Angeles Lakers, a múlt hónapban egy interjúban használta az ESPN-et.

„Meg kellett sérülnie, amikor [a Miami Heat] elveszítette LeBron-t” – mondta Jackson. – Ez minden bizonnyal egy pofon volt az arcon. De rengeteg apró dolog jött ki belőle. Amikor LeBron a Heat-vel játszott, Clevelandbe mentek, és az éjszakát akarta tölteni. Nem csinálnak éjszakát. Csapatok nem. Tehát most [edző Erik] Spoelstra-nak szövegesnek kell lennie Riley-nak, és azt kell mondania: „Mit tegyek ebben a helyzetben?” És Pat, aki vas-ökölszabályokkal rendelkezik, válaszol: „Te vagy a síkon.Ön ezzel a csapattal van. p>

„Mindig azt hittem, hogy Patnak igazán szép hangulata volt a srácokkal. De valami történt ott, ahol leesett. Tudom, hogy a LeBron különleges kezelést szeret.Szüksége van a dolgára. ”

James keményen reagált a kifejezés használatára, mondván, hogy olyan konnotációt hordoz, amely aláhúzza a fiatal afro-amerikaiak nehézségeit a tiszteletben tartásában, különösen az üzleti világban. p>

A négyszeres NBA legértékesebb játékosa hétfőn további figyelmet fordított, amikor az Év Sportolójának fedőlapját bemutatták, és James arcát a hajtóka biztonsági pálcájával viselték.

A múlt hónap elnöki választása óta a biztonsági csap a szolidaritás jelképévé vált azokkal az amerikaiakkal, akik attól tartanak, hogy a Donald Trump elnöksége elutasítja őket. A tüske azt mutatja, hogy a viselője biztonságos személy, hogy forduljon.

James a szavazás előtti napokban kampányolt Hillary Clinton demokrata ellen.A közelmúltbeli út során James úgy döntött, hogy máshol marad, mint a csapat hivatalos Trump-márkájú szállodája New Yorkban. A döntést személyes preferenciának hívta.