Ronnie O’Sullivan az Open Open Snooker helyszínen eléri a “vizelet” szagát

Ronnie O’Sullivan leírta az angol nyílt helyszínt, mint „hellhole” -ot, az ötszeres világbajnok pedig azt állította, hogy a játékos interjúterületein vizeletet szagolhat. Stephen Hendry: „Utálom az yips szót . Ez sokkal több volt Donald McRae Bővebben

O’Sullivan, aki az utóbbi években a világ unibet internetes sportfogadás snookerének hangos kritikája volt, azt mondja, hogy az eseményszervező „szöglet”, és úgy véli, hogy a Crawley K2 szabadidős központja nem érdemes egy ilyen rangos esemény a snooker naptárban.

A 42 éves, aki hétfőn a Kurt Maflin 4-1-es megnyitójával megnyerte a megnyitó mérkőzést, azt mondta a BBC-nek: „Olyan rossz helyszín, hogy elrontja Önt játszani akar. Ez olyan rossz, mint amit valaha láttam.Ez egy kicsit gömbölyű.

„Nem tudom, mi ez, de én csak készítettem egy interjút, és mindent, amit szagolni tudok, a vizelet. Csak nem volt hangulata. Gyakorlom, és vezetékek vannak az asztal körül. Nincs biztonság, az emberek balra, jobbra és középre futnak. Jelentkezzen be a The Recap-re, a szerkesztők válogatásainak heti e-mailjére.

„Ez nem a rajongók hibája. Ők [World Snooker] nyilvánvalóan nem rendelkeznek költségvetéssel ahhoz, hogy megfelelően működjön. Nem tudom, hogy hol vannak a költségvetésük, de szögeket vágnak. Azt hiszem, jó helyekre kellene unibet online sportfogadás befektetniük.A játékosok jobban megérdemlik. 3.Barry Hearn felállások a hiányzó maximumok rejtélyének megoldására törekednek Paul MacInnes Bővebben

O’Sullivan meggyőző módon kezdte meg a címvédelmet, és több mint egy órát kellett látnia, hogy megnézze Maflinet.Győzelme a második keretben 104-es szünetet tartalmazott, amely közelebb lépett az első játékoshoz, aki 1000 század szünetet vett fel.

A World Snooker kijelentése: „Meglepődve halljuk ezeket a fogadások az interneten megjegyzéseket Ronnie-tól, mivel nem nyújtott be hivatalos panaszt, és a többi játékos visszajelzése túlnyomórészt pozitív volt.

„A rendezvényen dolgozó partnerek egyetértenek azzal a nézettel, hogy a K2 Crawley kiváló helyszíne nagyon jó lehetőségekkel. ”