Tottenham Hotspur – Liverpool FC

Най-очакваните двубой от третия кръг ще бъде изложена на Уайт Харт Лейн, където цялата Маурисио Почетино приветстваме Ливърпул. Бъркалката трябва да се лекува не само за престижа на двата блока в същото време това обозначение трябва да отговарят и на привлекателността на играта – и двете мениджъри имаха изповядват обидно стил, пълен с агресия и бързи действия. За нас му качества Тотнъм убедени почти всички през миналия сезон, докато гостите от опциите, предложени през втората половина надпревара с Арсенал.

Но истината е, че Спърс във взаимни дуели само два пъти не успяха – в последните 7 мача те не успяха да спечелят дори един, докато пет пъти те трябваше да издържат на горчивината на поражението. Това беше на върха на няколко преувеличени от факта, че той е истински провал – се отбележи, като домакинската загуба с 0: 5 декември 2013 г. или поражението на Анфийлд в съотношение 0: 4 през пролетта на следващата година. Най-малко през миналия сезон, подадена във връзка с това известно подобрение – Тотнъм не е загубил към Ливърпул и всеки път, когато той вкара точка за равенство.

Определено си заслужава гледането дали Почетино ще продължи да играе два нападатели. В дуел с Crystal Palace рамо до рамо той извади Хари Кейн и Vincent Janssen, първата маркировка изпълнява ролите podhrota. Взаимно сътрудничество на двамата играчи, обаче, изглеждаше много добре, Janssen се появява в няколко обещаващи позиции, докато английския национален отбор умело търсеното пространството между линиите на противника.

Ако обичате залагания тогава знаете, че аз може да струва малко пари, за да се обзаложите, че играта ще падне автогол. Чрез измерване на взаимните сили на тези отбори, защото те паднаха най-много във Висшата лига – специално девет права. И портите интересно крайъгълен камък е Хари Кейн. Ако той е успял да отбележи, че ще бъде 50-ата си гол в Джърси кранове.

Що се отнася до отсъствията е засегната, играта със сигурност изглежда Муса Дембеле, който е все още изтърпява дисциплинарно наказание. Треньорът също дом няма да може да разчита на Lloris, който остава в списъка на ранения. И обратно, отново в експлоатация, за да докладва Кевин Wimmer.

Тази страна на Ливърпул е даден списък на играчите след всичко друго място по-дълго. Юрген Клоп няма да бъде на разположение следващите пет играчи – Лукас, Sakho, Karius, Гомес и Shey Охо. Но това не пречи на проблема – тя също е несигурно начало Emreho Кана, който художници са работили магията си с късен тест пострадалото глезена също ще намерите Divocka Origiho и точно преди началото на срещата трябва да реши съдбата на Филипе Коутиньо. Обратно Sadio Mane преодоля травма и трябва да се появи в доклада.