Bwin bonus

Разследването е започнало след като злоупотреба от поддръжник накара съдията да напусне нелегална игра между Холмър Грийн и Едгуър Тауър след 13 минути в събота. Широко разпространена изненада беше, когато Саймън Хигинс, служителят, отговарящ за срещата на Spartan South Midland Premier League, го извика след като се B win изправи срещу един поддръжник на Edgware, който не беше съгласен с няколко от своите решения. След като поддръжникът отказа да напусне, Хигинс в крайна сметка реши, че не може да продължи, напусна терена и по-късно се извини на служител на “Едгауер”, преди да напусне земята. Елитните футболни съдии прогнозират къде ще се случи глупаво, изследванията показват Прочети повече

< Въпреки че и двата клуба могат да бъдат наказани, ако се установи, че те носят отговорност за действията на поддръжника, те са объркани от позицията на длъжностното лице.Холмър, който беше начело с 1: 0, бяха домакин и трябваше да Bwin уверят властите, че не им е дадена възможност да спрат злоупотребите, докато Edgware може да бъде наказан, ако се установи, че са виновни но не се опитва да контролира поддръжниците си. Въпреки това се предполага, че Хигинс трябваше да поиска длъжностно лице от Холмър Грийн да се справи с поддръжника, за който се смята, че го е закарал четири пъти и отиде да седне в него след като играта беше отменена.Има усещането, че той би бил по-добре да пренебрегва глупостите. Холмър каза, че съдията не е поискал помощ от тях, докато Едгуър е потърсил потвърждение от Футболната асоциация на Middlesex, че ще има за да изгони поддръжника.

Съответните органи са получили доклада на съдията, но не са решили как да продължат. Холмър Грийн ще сложи случая си във футболната асоциация “Беркс и Бъкс”, докато Едгуеър говори пред Федералната асоциация “Мидълсекс”. В крайна сметка ще зависи от лигата да реши дали трябва да предприеме действия.Той може да избере да изплати глоба на Bwin някой от клубовете, да повтори играта, да постанови, че Холмър е спечелил 1-0 или е дал точки на Edgware. че реферът е направил някои “странни решения” през първите 10 минути и че феновете са стенели, вместо да насочват фалшив или обиден език към Хигинс.

На заглавието на мача на Холмър доклад се обобщава Bwin bonos de apuestas por internet един любопитен следобед: “Играта е изоставена много рано.”