Bizar: echipa lui Jagr a pierdut ambii golici. Ce acum?

Ca lider într-un duel a sărit cu experiență Roberto Luongo, care, cu toate acestea, patru minute înainte de sfârșitul primei treimi răniți după o lovitură Leo Komareva umăr.

În a doua perioadă și a fost înlocuit de substitut Al Montoya. Dar a suferit Unibet numai o treime. La începutul celui de-al treilea, după o coliziune cu fundașul Brian Campbell, el a ajuns în zona inghinală. Naze Kadri Toronto ca avantaj suplimentar și a egalat la 2: 2.

„Din păcate, e ca încurcat. Am jucat un meci destul de bun, și dintr-o dată, boom-ul, și am pierdut amândoi portar, „regretând antrenor furios Gerard Gallant.

El însuși a găsit într-o situație bizară în care care nu sta la poarta. Arbitrul ia dat timp și sa oprit o clipă.După o tocmeală în timp ce a dispărut în camera de toaleta transmite Scottie Upshall si Derek McKenzie, să se schimbe în kit-uri de portar.

Păstrarea NHL plus aprobat operativ solicitarea de a se permite pentru a prinde antrenor portari Robb Tallas că NHL ultimul meci de două săptămâni ani în urmă și care este acum chiar și îmbrăcat costumul.

Între timp, Montoya a rămas fără plăcere Unibet bonus pariuri fara depunere în gol și Toronto a profitat și a luat conducerea. „Eu cred că, dacă el Montoya 100% corect, așa că ar fi prins dorážku meu“, a spus autorul golului Peter Holland.

Acesta este, dar antrenorii au fost de acord cu Luongo, care a fost pe banca de rezerve îmbrăcat într-un tricou pe care el este de a face mai bine și că ar fi cel mai bine dacă el dochytá joc

Stihl ultimele nouă minute mai neinkasoval, dar Florida a ratat și în cele din urmă a pierdut face 2:. 3.A complicat visul în Cupa Stanley. El este în prezent al nouălea, iar pentru al optulea Boston el pierde doar două puncte, dar are încă două jocuri jucate. “Am fost puțin regretați pentru Florida. Lupta pentru progres și pentru a îndeplini aceasta „, a spus Toronto înainte de Joffrey Lupul.

Orașul nu este momentul, Panthers trebuie să se gândească rațional și pentru a rezolva problema cât mai curând portari. Este posibil ca managementul să anuleze ferma San Antonio Unibet pentru tinerii care așteaptă o șansă.Joi, Jagr și colab. de așteptare pentru un alt duel. -. de data aceasta acasă pentru a primi Dallas

Nu putem decat spera, astfel, încât Luongo cu Montoya vindeca cât mai curând și că această situație critică echipa de a le uni

read more: http://kaszinok24.com/unibet-bonus-pariuri