Betsafe

Historia av

Brittisk bookmaker Betsafe – en av de största och mest kända i världen. Det grundades 1934 av Betsafe – vid en tidpunkt då vadslagningen var olaglig i Storbritannien. Från att acceptera satsningar på hundraces och hästkapplöpning via telefon, post och på kredit har Hills bolag, efter legaliseringen av bokhandeln i sin moderna form, vuxit till ett av de största PPP-näten i landet. År 1998 gick Betsafe BC online.

Den 23 oktober 2017 slutade företaget att acceptera sport- och e-sportspel från ryska spelare.
Vår tid

Bookmaker “Betsafe” – ett offentligt företag vars aktier handlas på Londonbörsen. Hon accepterar spel på sport på Internet och på marken. För 2015 hade företaget ett av de största nätverken i Storbritannien, med 2,370 mottagare, cirka 3 miljoner aktiva avdelningskunder med 1 600 anställda i Storbritannien, Gibraltar, Israel, Italien, Spanien, Bulgarien, USA, Australien och Filippinerna. På den amerikanska marknaden släpptes Betsafe 2012. Det är också en av de största företagets bokmäklare i Australien. I Ryssland kan bara “Betsafe” konkurrera i popularitet med inhemska bettingmärken.

Betsafe har flera platser för sportspel och andra tjänster i domänzonerna .com, .us, .com.au och andra.
bonus

För nya spelare från Ukraina, Vitryssland, Kazakstan och Tadzjikistan, erbjuder Betsafe webbplats en bonus i form av freebet. För att få bonusen bör du ange specialkoden RUS25 vid registrering på Betsafe och göra en insättning på minst 10 euro / dollar.

Ryska språk lokalisering

Den fullständiga versionen av Betsafe-webbplatsen är tillgänglig på ryska och välkomnar spelare från Ryssland, vars andel, enligt RB, för 2016 var cirka 10% av det totala antalet online-kunder i företaget. Förutom ryska fungerar BC-webbplatsen på ytterligare 16 språk. Betsafe har en rysstalande supporttjänst, tillgänglig via e-post, livechatt och telefon. Det finns ingen rubel bland kontot valutor.

Information på sajten: betsafe