Arsenal FC – Chelsea FC 3:0

Северен Лондон дерби предложи изненадващо напълно недвусмислено значение. Начало Gunners ясно та гостуващия Челси и заслужено празнува победата 3: 0th

Работно минути се състояха предимно в средата на терена, но след това съдбата на мача много силно говори Гари Кейхил. Той е чакал толкова дълго време, за да се върнат пас към него топката се отклони Алексис Санчес, който впоследствие застрелян от един самотен Couroise нататък. В голям шанс да не се паникьосвайте и ефективно парашут не даде белгийския греда.

Три минути по-късно гостите бяха още по-лошо – опасност имаше успал и neuhlídal започват Bellerina, които впоследствие приближи Уолкът мине, че преди празна целта не са могли да бъдат пропуснати. Челси е защитата си остава пълна бъркотия.

Едва след този водовъртеж е в настъпление започва натиск добре като гости. Но истината е, че за да получите големи възможности – най-голямата опасност идва от ботушите Willian, който непокрит удар едва не на гол греда от Петер Чех.

Гостите от грешките си, а просто са искали да научат повече лош вкус и след като загуби изкупи за трети път. Тя Месут Йозил доста удобно избягва Kantemu, след това започна бързо прекъсване, по време на което той се обменя топката към Санчес, кръста си след първата е в състояние да почисти полюс до мрежата. почивка на половин работен ден, така е и съдбата на играта на практика реши.

Втората половина след това не донесе съществени промени. Антонио Конте получава стадото си, за да се прегрупират формация 3-4-3, но това не е довело до значително подобрение. Напротив, това е Тео Уолкът, който би могъл да добави четвърта степен на варела, в голям шанс той, но вратарят на гостите успя да се оправи.

От гледна точка на Челси заслужава да се спомене, е може би единственият престрелката облекчаване Basthuayie, който има красива перпендикулярно Луис, но в лицето на Чех не успя и той удари само на долните крайници.

Арсенал и неговия съперник на вътрешния победи на стадиона след близо шест години и също приключи серия от шест мача, в които Челси не успя да отбележи.