Yich се завръща у дома в Кил: два гола и поражение. Странен дуел, каза той

Списъкът с неща, които е направил в северната част на Германия, който впоследствие отбеляза на площад Кил, е впечатляващ. Два триумфа в Шампионската лига. Седем германски заглавия. Пет пъти, за да спечели Националната купа…Като цяло той е правил точно двайсет големи трофея за хандбал в продължение на почти девет години в известния клуб.

Но сега всичко е различно. Сега “неговият” Кил му показа колко е добър може да бъде. ”

” Не можехме да се справим със защитата на противника. Петте странични разлики представят работата на двата отбора. И за мен лично беше много трудно да стигна дотук – каза Джича за уебсайта на Шампионската лига – в първото си четвъртфинали Jícha Барселона, за която играе от миналото лято, загуби в Кил 24:29. Това е сериозно усложнение.

“Беше странно.Може би имах твърде високи очаквания, “добави той.”

“Зебри”, тъй като германският гигант е кръстен заради традиционната комбинация от черно и бяло, играят тревожен сезон, претоварен с подкрепа. Те се възстановяват, защитавайки ги в домашно съревнование. Всъщност Барселона има само една цел: да отиде на Финалната четворка и най-добре на трона – като миналата година. В испанската конкуренция тя е непоколебима, има абсолютни награди. Той е и фаворит в Шампионската лига.

Но внезапно основната задача на сезона беше сложна. И това е смисълът.

Това се потвърждава от думите на Jicha за германските медии преди и след мача.

“Знам какво означава това, когато играеш в тази зала срещу местната публика.”За нас беше много трудна работа, но все още е първите шестдесет минути. ”

„ Кил е вторият ми дом, но от гледна точка на спорта бих бил много по-добре, ако тези две единици се ударят един в друг. във Финалната четворка. ”

“ Беше труден дуел за мен. Колкото по-трудно беше да прекарам най-хубавите си години тук. ”

Например, немски спорт 1 пише на неговото изпълнение:„ В един мач, нервнодействащият Джича му призна, че не играе лесно ”.

От друга страна – трудно е да се чудиш. Jicha беше и е изключително конкурентен спортист. “Толкова много спомени навсякъде”, пише той във Facebook, когато се снима с друг бивш играч Кил Сигурдсън, сега партньор от Барселона, пред дуела.

Той напусна Германия за специално съзвездие това лято.Той призна, че е имал финансови ангажименти от миналото, когато е загубил значителна сума поради измама, и искал да инвестира в недвижими имоти с други немски хандбални играчи. Барселона му предложи четиригодишен договор, за да спечели колкото може повече от пет години в Кил. Все повече млади, изключително талантливи танцьори идват, а играчите на Ичо изчезват. На друго място те имат по-ниско бреме и могат да печелят повече; не само в Барселона, но и в Веспрем, Унгария или в Скопие, Македония.И в Кил вече няма готови за тях многогодишни договори, екипът залага много повече на перспективата. роден в Кил, семейството на Jich отиде в Средиземно море. Преди всичко, чешкият ас се бърза – също така и възможността най-накрая да помогне на очуканото тяло да я доведе тук. През есента той трябваше да има срамна кост за трудна операция, като постепенно се натоварваше. като цяло завърши с две цели.След мача той търпеливо се подписва на феновете, които не са забравили какво е направил тук (ако трикото му няма да виси в бъдеще под покрива на залата, това ще бъде изненада). да покажа в Кил най-добрата форма – но реалността е различна. Първият голям “домакин” не се получи, но Барселона все още има шанса да превърне резултата в събота. Малцина ще искат повече от чешкия си представител.