VIEW: Чешкият хокей търси стрелец, търсенето продължава на Олимпиадата

състезава последните секунди на мач Корея – Чешката публика и хокей център в Kangnung развълнувано фистула. Нямаше нищо за сензационното приспособяване. Фаворит защити недорасъл победа от 2: 1

“Иска ми се да не се даде допълнително целта. Ако бяхме водени от две разработени в противен случай ще се борят “, каза Роман Cervenka, един от най-опасните три чешки играчи (заедно с Мартин Erat и Михал корени).

Вярно е, че 40 удари във вратата, не е достатъчно. И да, вратарят Мат Далтън от Онтарио, Канада, се хвана много добре. Екип за да се избегнат неприятни изненади, само че в първия ден на турнира, извършени руснаци и американци. Добре.

В противен случай, обаче, партидата четвъртък потвърди отново, че Чехия хокей все още повдига няколко стрелци и т.нар диференциал тип до терминалите.Главно заради националния отбор чака медал от световното първенство или олимпийски игри в продължение на почти шест години

Всъщност, в този период ние спечелихме в плейофите само два пъти -. В четвъртфинален Световното първенство 2014 г. и 2015 г. В осем други ангажименти последния етап които за последните шест основни събития изгубени, то успя оскъдните четири клубове. Ние удари средно 0,5 на мач.

За да се избегне подобно меланхолия край в Корея, тя трябва възможно най-скоро да се намери на няколко “снайперисти”. Audition в първия мач не изглеждаше твърде обещаващо.

John Smith също отбеляза Řepík близо, първата мощност игра през второто Shorthanded. В противен случай, обаче, момчетата треньор Йозеф Jandače шансовете стават трудно.

рядко изпълнявано по дуел един по един.Нито умен narážeček или други изненадващи комбинации не са се случвали много.

чехи принудени опоненти на само три фаула (прогонването им четири пъти), което също означава нещо.

Jandač каза той липсваше точен и енергични огън от синята линия: “Ние трябва да се шайбата пред вратата. Твърде често nastřelíme първия човек. “Отговаря на куотърбек си със способността да точно и трудно и лесно изгаря.

Може би резултатът подписано също от факта, че най-чистата Bombarďáci Dominik Kubalík и Мартин Ружичка в премиерата на действието получили.

Може да има друг нападател в Kangnung.Ако това не се случи, съществува сериозна опасност от разширяване на тъмната линия.