Turín FC – AS Řím 3:1

AS Roma напълно улови топката игра в неделя срещу Торино и загуби от два гола. В своя юбилеен старт, той се утвърждава като Франческо Тоти, но неговата вградена достатъчно в крайна сметка. Домашни любимци са особено благодаря на играчите, които доскоро носеха отбора просто AS.

Торино радостни и за пореден път доказа колко е важно е за обидно си млад стрелец Andrea Belotti. След завръщането си от контузия за първи път днес започна от самото начало, а миналия месец, че е най-добрият мач в Торино. Звездата на играта, но той става друг човек. Бившият играч на Яго Фалке AS, която е изпратила указания ненужни. Днес, много исках да покажа, че това е било грешка. Неговата вендета той успя чрезмерно велик, защото той даде два гола.

Falqué започна от нулата заедно стрелецът Belottiho и го поведе перфектно. Освен него на терена и получи играчи като BOYE, Benassi, Оби или Castan млад мъж Barreca. Пространството между трите бара отново защити от Джо Харт. Гостите имаха много силна група, която номерирани имена като Салах, Дзеко, Флоренц Szczesny, Manolas или Пероти. Един Джеко продължи доброто представяне, но след като е работил за един отбор, който винаги завърши най-слабите си качества – приключва.

Как се прави правилно, като показа излекувани Andrea Belotti. Това показва колко голямо е да се образува. Той направи това след няколко минути, защото той избута в кутията, които чакат да преминат от един съотборник, и му удар донесе на вратаря Szczesnymu шанс – 1: 0 за дома и в движение бяха гости.

Вълците почти нищо не работи, тъй като аванси чрез комбинацията на обичайната слабост Дзеко. Той отправи едно действие след друг, въпреки усилията, той не може да чете. И той се върна халфа Даниеле Де Роси беше известните скоро забавяне на работата и фаулове, за които той е удостоен с жълт картон. Джоел Оби веднъж уволнен ударът му бе блокиран, но други са добавени. След двадесет минути, защото той трябваше да бъде заменен поради контузия, която променила плановете на Торино.

Играта беше изпратена Даниеле Basell, която е в процес на треньора Михайлович бит пренебрегва. Тогава той последвано голям шанс за Един Джеко, който остриета минута и заключи. Но с вратаря Джо Харт и брои му сутрин мина добре. Пет минути преди половин работен ден до други интересни позиции Belotti дойдоха отново, този път отбеляза с удар от ъгъл. И все пак целта му е да се премести за защитника AS достатъчно сложно. Му рана най-накрая ликвидиран вратарят Войчех Шченсни.

Нещо трябваше да се промени, така че треньора Лучано Спалети, търгувани мътилката Де Роси за фаворит на публиката Франческо Тоти. Той се надява на интелигентност и способност да помогне за обръщане около минута, което е последният път, за Тоти характеристика, че Тоти е. С него на терена и от Дзеко става по-добре zakončovatel, но че благодарение на усилията на Джо Харт потвърди. Главата му беше започнал англичанин!