Sportingbet

Sportingbet е основана през 1999 г. в Обединеното кралство, а година по-късно тя открива фондова борса в интернет. В продължение на много години това беше разликата между този букмейкърски офис и всички останали: в него курсовете и курсовете бяха определени от самите играчи. Sportingbet стана единственият посредник, който отне от всяка победа от 2 до 5%. Най-голямата борса за залагания, която определено е Sportingbet, предлага много интересни възможности за по-малко опитни играчи.

Играчите трябва да вземат предвид, че покритието на мачове и дисциплини зависи от предложенията на други играчи, но можете да напишете вашите собствени залози. От друга страна, след като изискванията на някои играчи в обществото в дългосрочен план е бил принуден през 2012 г. да започне независим букмейкър класически тип. Това отвори вратите за играчи, които нямат достатъчно опит или не вярват в залаганията на фондовата борса. Играчът може свободно да превключва между обмена и офиса.

Разбира се, няма нищо изненадващо в това, че както залагащият център, така и класическият букмейкър на Sportingbet предлагат голям брой спортни събития. Трябва да се има предвид, че в по-долните дивизии или по-малко популярни спортове могат да бъдат с ограничен брой възможности, защото те създават самите играчи. В този случай никой не ви пречи да създадете свое собствено събитие. Играчът задава курса и сумата и ги предлага на останалите. Ако някой от играчите реагира и приеме залог, крайният резултат ще реши кой ще спечели със съответния лихвен процент.

Както вече споменахме, трябва да разгледате спортингбет комисията, но няколко процента не е много. Всеки ден, в списъка на спорта има около 30 точки, сред които футбол, тенис, хокей, хандбал, волейбол, баскетбол, бейзбол, американски футбол, ръгби, Формула 1 и други форми на моторните спортове, бокс, бойни изкуства, хокей, Флорбол , футбол, водна топка, дартс, билярд, тенис на маса, бадминтон, крикет, шах, олимпийски спортове, ски скокове и ски-бягане, биатлон, както и събития, които не са свързани със спорта. Общо на борсата могат да бъдат открити до 250 мача от различни лиги.

Можете да се свържете с екипа за поддръжка по имейл (support@betfair.com) или по телефона. Следва да се отбележи, че услугата за поддръжка на Sportingbet не е сред най-бързите, затова се подгответе да изчакате отговор на писмени въпроси за няколко дни. Но обменът на залагания Betfair предлага много подробни инструкции, от които можете да намерите почти всичко, което е необходимо. На сървъра в YouTube има няколко тренировъчни видеоклипа, можете да се обърнете към блог на Sportingbet или да прочетете форума.