Soccer Player Съвети за по-добра производителност

съвети футболист е за един по-добър свойствата. Съвети и техники, за да обмислят за игра на футбол.

Ето някои идеи, за да помисли, когато се играе играта на футбол.

1. Дръжте топката се движи с една или две touches.This е известен също като interpassing рамките настройка екип.

2. Играйте топката с крак; направи свеж твърдо пас, дали тя е на 3 метра или 20 метра пас.

Да и да си съотборник.

3. Играй играта и да се премести.

Възпроизвеждане и движещ се покрива основната идея зад вземане на писти, но важното е да запомните, за да направи тези писти опасно и направи писти, които водят до възможности за гол точкуване или отвори пространство за съотборник.

Вземете топката и да я уволни, а след това направи, че тече зад защитника отново, така че си съотборник да чип топката да сте над противоположните играчи.

4. Дайте го и го върна.

Дайте и отиде или стената пас.

Основите за всички от футбол, е способността да мине точно до възможности сила. Ключът е в създаването на своя защитник.

Вие почти трябва да се направи в защитника към вас, като че ли той или тя ще бъде в състояние да пресече топката, а след това даде и си отиват – ускоряване в откритото пространство, за да получите прохода връщане.

5. Когато дрибъла промените темпове, след като ход, за да победи противник играч.

Атака бързо, когато има предимство или възможност.

Опитайте се да запази топката се движи възможно най-бързо. Ако има шанс да пробие, а след това контраатакуват с няколко точни пасове.

6. Дръжте топката в близост до краката си, когато контролиране на топката. Дръжте главата си нагоре и да гледате на полето, като всеки се движи.

7. Когато дрибъла, опитайте и да докосне топката с всяка твоя стъпка. За да се осигури тясно владеене на топката и след това подобри способността си да намали на топката от защитата.

8. Вземи кръста в. Опитайте и се стреми към зоната между 6 и 18 ярда кутии. Това ще направи вратаря излезе и да се опита и да се съберат на топката.

Това прави вратата отворена и vunerable. Подаване директно пред самия вратар е лесен за вратаря да се справят.