Slovácko – Dukla 2: 0, домакините са близо до спасяването, и двата гола даде на Havlík

Slovacko победата му реши през първото полугодие. Въпреки, че първоначално изхвърлих шанс, но след това през последните шест минути, два пъти удари Havlik, втори път, че това е наказание.

“Ние не можем да си позволим neproměňovat тези шансове, които имахме. Бихме могли да завърши мача с по-голяма лекота. Бих искал да благодаря на екипа на изпълнение -. Е заслуги масажист, физиотерапевт и лекарите, че Марек Havlik Всичко започна, защото до вчера не бяха обучени и имаше проблеми с гърба “, каза победители треньора Михал Kordula

Вратар Милано Heča съхраняват по-дълго трета поредна суха мрежа, гостите не го наемат на практика изобщо.

за разлика от пазител на портата Дукла Филип Съвета са демонстрирали невероятна спестява за да се предотврати още по-голямо поражение. През 14-тиминута след прохода на Зайич, за да изстреля Садилек на лявата пръчка, но Рада дръпна топката към ъгъла. Шест минути по-късно Садилек отново го провери и този път голмайсторът държеше чист акаунт.

Въпреки това за 39 минути изстрелът на Хавличек на 25 метра беше кратък. Точно преди прекъсването на Подани в 16-ия връща, отговорността за наказанието отново взе Havlík, а когато Рада насочи ракетите си, топката не стигна до топката.

Словачко дори след смяна на страни не остави нищо случайно, не позволи на противника да се движи създаваше други шансове. Дори по-далеч, отколкото Хавлик се опита в 61-ата минута, Куражът и ударът му спряха само за гол на Рад. Идеалната домашна възможност дойде в 75-та.минута, когато Петър влезе с Kubala сам пред вратата, но губи шанса. Петър почти веднага повтаря.

отбраната Дукла е все по-често под натиск и усукване на гостите не би могъл да помислили дори и на. Обратно Kubala може да има три минути преди началото на дома все още се увеличи, но в добра позиция позиция над гредата.

Съдия Královec претърпял травма на мускулите, но удари вътрешното масажист мач завърши. Slovacko изпусна масата пред своя опонент днес. Обратно Дукла не длъжен да спечели Либерец и шестото поражение в осем пролетни игри се върнаха в много опасни райони.

“Ние се опитахме за този важен мач, за да се подготви, но през първата половина, ние потвърдихме, че ние не е готов на всичко. Slovacko ни даде урок.Всички бяхме закъснели, балонът не беше наш, а само Филип Рад беше разлика от само 2: 0. Имахме само една ситуация за цялата игра и не заслужихме точки за този курс, ”каза треньорът Михал Кордула.