Nezníček отряза чакането на играчите на Пардубице за домашен триумф

Обикновено през пролетта е обичайно целите на стадиона в Пардубице да паднат в големи количества при загряването преди мача. Дори дуелът срещу Фридек-Мистек не се отклоняваше много от редица срещи с бедни цели. Въпреки това, за удовлетворение на почти шестстотин фенове, мрежата се разпадна в 54-та минута след хубава комбинация от дома на Ниан с nezníček зад гостуващия гост.

“И двата отбора видяха, че играят втори мач след няколко дни. Сил не трябва да се губи. Знаехме, че той ще направи сърцето и бойния дух. Когато става въпрос за умора, това е сложно – призна треньорът на Пардубице Йиржи Крейчи, че представленията на играчите са подписани през седмицата.

В Пардубице нямаше недостиг на изненада.Капитан Jeřábek зае мястото на тракера. В атаката на Петра, който вече беше напълно здрав, му се довериха и до него се появи Дейвид Панек. Въпреки това, по време на пролетната си премиера треньорите не впечатлиха своите треньори с пърформанса си от първата минута, а в 26-та минута той бе заменен от Ковар. Krejci защити първоначалния си състав, като отговори на неуспешната втора половина на дербито срещу Hradec Kralove.

„Искахме да се присъединим към системата 4-4-2. Затова, като атакувате Господа. Но това не работи за нас, така че трябваше да се движим. Нианг започна в резервата отляво, но когато видяхме ковачът да влезе, който беше многостранен и можеше да играе нагоре и надолу, ние поставихме Nian пред нас – каза Тейлър.Дори изхвърлянето на африканската „гепард“ Нианга на върха се оказа полезно. След като избяга и последва заглушаване, Senegalec изчисти защитника и подаде топката на свободния вратар, който вкара гол на Пенкси. Въпреки това, Luděk Frydrych, пазителят на домашната порта, също бе похвален след мача. Той направи блестящ скок, особено на 65-ата минута на главата на Хошка. “Беше много опасна и Лудек ни държеше,” треньорът на Фридрича оценил страхотната процедура.

Кореспондентът на Шипър Николай Радваний беше наясно с причините за третото поражение на цялото му. „Пропуснах емоциите и акцента в 16-тия ми опонент. В този случай не можем да мислим за победа.Бяхме слаби на последния етап. Така опонентът спечели заслужено ”, каза треньорът на гостите, които се притесняват за резултата след мечтания март. Особено ми липсваш в офанзивата. Най-добре е един клуб да бъде в състезанието, което сега ни липсва заради наранявания или карти. Затова изглежда така сега ”, обясни екипът на Радвани