Mobile nordicbet

Minimumsbeløpet for å trekke penger gjennom Qiwi-lommeboken og Yandex. Money er 100 rubler, for bankkort – tusen rubler. Maksimal tilbaketrekningsstørrelse er begrenset kun for Qiwi – opptil 250 tusen rubler for en overføring, opp til 550 tusen rubler per dag og Yandex.Money – opptil 15 tusen rubler.

Alle betalinger gjøres innen 1-3 timer.

Denne bookmakeren bærer kostnaden for å overføre penger til kunder. I sjeldne tilfeller krever selskapet at du legger ned deponert beløp 3 ganger før kunden mottar retten til betaling. I tilfelle feil blir utgifter overført til spilleren.
Skatt på gevinster

I følge artikkel 1 nr. 214.7 i skattekoden i Russland, når betalingen av gevinsten til kunden, skal bookmakeren holde tilbake en 13% personlig inntektsskatt. Skatten trekkes fra forskjellen mellom beløpet av utbetalingen og mengden av det interaktive spillet laget.
Konto Valutaer

En spillkonto kan kun gjøres i russiske rubler.
Linje og spill

Det russiske nettkontoret Nordicbet tilbyr spill på mer enn 15 idretter, inkludert eSports og vintersport, samt hendelser fra verden med show business. Valget av turneringer er ganske variert og inkluderer upopulære ligaer.
Prematch

Maleriet av kontoret i prematch på populære fotballarrangementer er over gjennomsnittet.

Gjennomsnittsmarginen i prematch er 6-8%.
leve

Malerier i live over gjennomsnittet for de mobile nordicbet fleste hendelser. For upopulære kamper under arrangementet, tilbyr Nordicbet fra 10 til 30 markeder for innsats.

Gjennomsnittlig margen i live-innsatser er 7-8%.

Prisene er beregnet på ca. 10 minutter.
Maksimum og minimumspriser

Minimumsbeløpet og maksimumsbeløpet for innsatsen vises ved mengdeinngangslinjen.

Maksimalt mulig utbetalingsbeløp i en sats i prematch er 3 millioner rubler, i live-priser – 1 million rubler.
Platform og mobile spill

Denne bookmakeren bruker sin egen programvare.

BC Nordicbet har innfødte programmer for iOS og Android med funksjonalitet som tilsvarer hovedversjonen av nettstedet, samt Winclient for PC og et program for macOS.

For brukere av bærbare enheter er det også en mobilversjon av nettstedet.