Jandace беше разстроен от Швеция първата трета, представянето на младежта беше разочароващо

Андрю Нестрасил и Робин Ханцл изиграха добра двупосочна среща, но само няколко бяха младежи този път.

В първата трета изтласкахме шведите в отбраната, бяхме пълни с лед и играхме с страхотен вкус, но в края на това бяхме малко по-бавни и втората част беше много лоша. Обърна се напълно, бяхме под натиск, правихме грешки и не минавахме, каза треньорът Йозеф Жандъч. Шведите обаче не стреляха по гол в 1: 1, така че можеха в финала. част от две цели, за да се вземе решение за ползата от вашия дом.

В третия период играта отново се подобри, както и с Финландия. Освен това имаме добра защита срещу слабостта.Ние не бяхме по-добър отбор, но успяхме да спечелим, “каза Jandač, който също оцени предишния двубой с финландците. от дупката на Нестрашил след 50 минути. – Просто момчетата играят заедно дълго време. Те имат преднина пред другите играчи. Той е там, за да види взаимодействието и навика на игралната система, така че те знаят какво и как, което аз естествено очаквам с нетърпение ”, каза Jandač. да завърши добре, когато той е на изстрел за сметка на запис. „Той е особено умен, може да чете играта и да не се паникьосва.Типичен създател на играта, който може да доставя шайби, но може би трябва да стреля по-често, защото това засмукване е шоу, ”каза Янда. “И той би могъл да даде повече от това,” смята треньорът на 42-годишния мъж.

За разлика от мача с Финландия, младежите Мартин Каут или Филипи Задин, Читил и Шлапик. – Бях малко разочарован от хода им. Не знам дали тя е била уморена от пътуване или смяна на времето, но днес не е била далеч от Финландия. Надявам се, че утрешният ден ще бъде по-добър, “каза Jandač за мача в неделя срещу Русия.

Изборът му ще бъде отново с модифициран сет. „Смесваме го малко, все още трябва да минем през играчите, ако няма медицинска граница.Заради раните (ръцете) със сигурност няма да играеш íepík – каза Jandač. Напротив, той би искал да постави вратарите на Дейвид Ритич на нападателя Мартин Фрк, който се присъедини към отбора тази седмица.

“Ритич все още не е 100%. Също така е и с Фрк, който пристигна едва вчера и днес е бил на лед. Все още ще решаваме, но когато дойде, ще го пуснем в игра “, каза Jandač.

Чехите имат перспективни перспективи за миналогодишната защита на турнира. “Спечелихме и двата мача и е добре, че турнирът ще бъде такъв. Надявам се, че представянето ще бъде по-добро от днес. Ние играем срещу руснаците, така че какво повече можем да искаме – каза треньорът