Jablonecký Beneš иска отново да победи Спарта. След четири години

“Този мач ще ни покаже, ако се борим с Пилзен и Спарта първа, втора, или ако удържим трето място пред Болеслав и други”, каза 26-годишната Вит Бенеш колко заряд над битка в събота с Letna плувки .

завръщането си пролетта на тревни площи, украсени с цели vstřeleným лига Бохемианс към мрежата в продължение на два дни, но ще имат повече предвид най-вече в защита.Неговата задача е да поддържат Спартан Suter Davida Lafatu, бивш съотборник на Яблонец.

“Най-лесно би било, ако той не се стигне до Спарта вар…”, каза той с усмивка Бенеш. “Защото Давид, ние просто трябва да бъде централен защитник в наказателното поле, най-последователно, за да го защитава, защото, както всички знаем, че има голям избор от места като цяло. Нещо играхме заедно и odtrénovali “.

Проблемът не е обидно Спарта, но трябва да се справят с подходящи проблеми след себе си. В събота тя ще пропусне триото от ключови мъниста Kadeřábek, Brabec, Costa. Колко голям може да е плюс за Ябълче, Бенес може да направи експертна оценка от позицията на стопанин.В същата ситуация щеше да се има, ако му страна спадна внезапно от доклада на своята стабилна Eleven Ромеро, Pernica и Смит.

“Ако го направя, тя трябва да вземе, то със сигурност не е лесно, не когато трима играчи около вас. От друга страна, винаги може да се направи. Дори и с тези други момчета, които тренирате, играете подготвителни игри, така че взаимодействието да се преживява. Ако това наистина е нашето предимство срещу Спарта, ще покаже мача “, казва Вит Бенеш. “Най-големият хит за Спарта Kadeřábek определено е загуба, която е най-добрият чешки правото на защита”.

тестове игра мача срещу Спарта пролетта Яблонец футболисти не работи съвсем идеален. В Джахала, след трудно представяне, те просто извадиха и преди у дома срещу Бохеми, те играха в първия гол в 54-ата минута.минути неочаквано лошо.

“Срещу Bohemka нямахме нито боен дух и творчество напред и от този бяхме нервни. Това ни е срещу Спарта определено се случи, още от първата минута трябваше да играем, така че ние може да бъде победен “, заповяда Вит Бенеш, единствен по текущата стартовия състав спомня последния лигата спечели Яблонец над Спарта.

Тя има дата 02 април 2011, той й помогна този отбор: Вале – Илия, Бенеш Drsek, Яблонски – Vošahlík (89 Třešňák), Jarolim (90ти Kocourek), Loucka, Piták, Ванек (68 Hejda) – Lafata.

“Е, преди четири години мога да се справя.Това беше първият ми сезон в Ябълкон, спечелихме двама у дома, а Хонза Вошахник даде и двете си голове “, каза Бенес. “Това е фактът, че това беше единствената ми победа в лигата над Спарта и имаме мач с три мача с нея. Очаквам с нетърпение и искам да спечеля всичките три мача. “