Hradec без обиколка и зад Пардубице. Успехът е да донесем Фрала

По-добре да не се характеризира сезонът на футболистите на Храдец по-добре.

Какво означава това? Това ще бъде едно от онези, които няма да бъдат прекалено много в бъдеще, защото то е просто незначително и не е записано в паметта на феновете. трудно. Но опитайте.

Неговото равновесие нарушава и по невнимание нарушава неговата негативна репутация на екипа на джо-джо, който непрекъснато плува между първата и втората лига. След няколко сезона феновете загубиха доза адреналин, която получиха или под формата на легитимен страх от спасение, или радост от успешна борба за напредък. Преди сезона никой в ​​клуба не каза, че единствената и необходима цел Това е процедура, той не говори на глас. През зимата дойде новият директор Иржи Сабу, който дори след бедната есен не каза тази идея.Въпреки, че подобрението дойде, беше твърде късно.

И дори прогресивния адреналин. През пролетта той беше почти на път, но поражението при Прибрам го бе прекъснало и краят на сезона окончателно го счупи.

На финалната маса до съперника

За историята това е може би незначителна фигура, но играчите и дори феновете все още се чувстват различни.

Когато последните кръгове от сезона, стана ясно, че ще се преместят в Опава и Прибрам, играчите и треньорите говориха за мотивация, като един от основните беше опит да се заеме трето място и по този начин да се получи съперник от Пардубице.Не беше възможно, три мача с печалба от една точка не го допуснаха и финалната победа в областта на Табор не я спаси.

Храдец трябваше да се поклони на масата преди съперника си за първи път от сезона 2003/2004, когато завършиха във втората лига Пардубице. пети и Hradec седми. За феновете този факт винаги е разочароващ, въпреки че трябва да се признае, че не са решили много тази година. Може да е в хокей, може би повече да говори. Пардубице плаче търпеливо между върха на втория клас – стадион, който би трябвало да отговаря на условията на първия кръг. Има ли промяна в традиционното разделение, в което Храдец имаше надмощие във футбола и Пардубице в хокей?

Миналата година в първата лига той също даде цели, но разбира се, че е по-трудно. Тази година обаче Jan Pázler потвърди, че ситуацията във втората лига е извънредно оръдие. В течение на сезона имаше 17 гола, тази година повече от четири пъти, и короната на краля на стрелеца.В Пазлер го намери, за съжаление това беше връщане към елита малко тази година.

Завършването на миналогодишния сезон на спускане също беше трудно за отбора, защото не подкрепиха своите “котли” в домашни мачове, фенове, които насърчават екипа си при почти всички обстоятелства.

с ръководството на клуба успяха да решат по време на втория лига сезон и членовете на котлите бяха чути на домашни мачове, дори и да не бяха много.

Той не плаща за котела, заслужава да се отбележи всичко, когато отборът не играе играта, а Hradec не е изключение тази година.Когато официално обявеното посещение надхвърли хиляда, не беше толкова много.

Десетгодишното възстановяване на стадиона “Allsport” се промени през този сезон. Досега е видно само, че няма западна трибуна, която е била разрушена и е оставила само пясъчна вълна, което прави стадиона още по-лош, отколкото беше преди.

Това е свързано с лека промяна, която е хванала дългогодишните посетители на играта. След дълги десетилетия инверторите се изместиха от под изток под несъществуващия Запад.Промяната е незначителна, но някои фенове ще го запомнят може би повече, отколкото този Храдец приключи тази година