GB Уилям Фокс-Пит губи грешки, като медал на медалите на отбора се надява да се измъкне

Британският вечер Уилям Фокс-Пит се обвинява, след като е видял надеждите си за олимпийска слава да изчезне в Деодоро. Предишният свят No1, който е бил в кома, преди 10 месеца след страдание от травма на главата след попаднаха на Световното първенство по млади конни надбягвания и събраха 20 наказания в резултат на бягството на “Чили Мурнинг” в страната. 47-годишният Фокс-Пит бе начело на състезанието след двудневната тренировъчна фаза и поглежда на курс да напише история за приказка за завръщане, но ранна грешка и шепа времеви недостатъци го изпуснаха далеч от темпото на медала на 22-то място. Наказателен курс тестваше всички комбинации – първите 11 стартови играчи, включително Ирландия Padraig McCarthy – с първия британски ездач, Gemma Tattersall, който има двама аута на Quicklook V и Pippa Funnell, които излязоха на борда на Billy The Biz на последното водно предизвикателство.Татрсол, който се присъедини към олимпийския си нов Кити Кинг, имаше отказ на Ceylor LAN, което означава, че Великобритания е далече седма за една нощ в отборно състезание, водено от Австралия, с Нова Зеландия втора, Франция трета и защитни шампиони Германия четвърта. Великобритания са спечелили олимпийски медал за отбори по време на всеки турнир от 1996 г. насам, но те в момента са огромни 91 наказания за позиция на бронзов медал. Австралийският Кристофър Бъртън води индивидуалното състезание на “Сантано II” с германския Майкъл Юнг – Лондон 2012 – индивидуален носител на златен медал – на второ място, третият във Франция и 60-годишният двоен олимпийски шампион Марк Тод от Нова Зеландия, на четвърто място. Отборните и индивидуалните медали ще бъдат решени след шоуто на вторник .

Фокс-Пит каза: “Имах много добър кръг.Това е просто досадно, че преминах този трети елемент.Това беше наистина жалко. Това беше изцяло моя грешка. Аз отидох твърде бързо за него и нямаше как да го обърна. Така че той не направи нищо лошо. Той е прекрасен кон и да го карам по курса е лукс, така че аз съм тъжна, че съм го губил малко. Това не беше приятно пътуване и това беше труден работен ден. “Гледайки първите няколко коня, можеше да се види, че се задават трудни въпроси по целия път и можете да видите повечето от тях Френският дизайнер Пиер Микелет видя 16 комбинации елиминирани и още двама се пенсионират, а само трима ездачи – Бъртън, Юнг и Николай – скочиха ясно във времето.

Фънъл, който се състезава на първите си олимпийски игри от Атина преди 12 години, добави: “Той [Били Бридж] наистина се борил здраво.Този курс ме притеснява, още от първата разходка, колко голяма е песента. “Вероятно не е характерна за последните олимпийски игри, които сме видели, но наистина се зае с моето предизвикателство.

“Всичко, което бих казал, е имало почти един въпрос твърде много на курса. Днес животът ни не е отишъл и ние се чувстваме наистина разочаровани. “Животът също се оказа труден за Татерсал, който добави:” За съжаление днес, по някаква причина тя [Quicklook V] стана много зелена.

“Тя прескочи абсолютно тройната ограда и мисля, че я е уплашила малко.След това тя се втурна с глава нагоре в ограда четири, а аз буквално нямаше кормилно управление – напълно загубих способността си да управлявам. “Това беше много голям тест курс и пълен с много трудни въпроси, аз каза на моите съотборници да бъдат готови за всичко. “Олимпиада в Рио: Бразилия най-накрая спечели първото злато, GB играе Индия в хокея – на живо! Прочетете повече