Fun с Playdough за по-малко от $ 1

Децата обичат моделиране и играят тесто е перфектната среда за деца в предучилищна възраст. Това е лесно и евтино да се направи, използва най-основните съставки (дори и аз ги имам в моя шкаф!) И е дълготраен. Малките деца се радват на squishy, много мек характер на играта на тесто, въпреки че те не могат в действителност да се създаде нещо. След като децата ви достигнат 4 и 5 години, можете да им покаже как да се търкаля, нарязани и захванете играта на тестото, за да направи малки същества и хора.

Чрез своя собствена игра тесто имате избор на кои цветове ви се произвеждат; светъл или пастели, мозаечни, или дори блясък. Децата ви могат да ви помогнат да се измери от съставките и месят за тесто и да видим как наистина просто е да се произвеждат у дома. Друг вариант е да добавите лимон, портокал, мента или ванилия същност / масло. Това помага да се удължи срока на годност на играта си тесто, предотвратяване на мухъл, и мирише страхотно, както добре! Пластелин ще запази в продължение на най-малко два месеца, ако се съхраняват в запечатан найлонов плик или контейнер и вече, ако го съхранявате в хладилника.

Salt тесто е друг моделиране материал, който е прост и евтин да направи. Тя е подобна на играе тесто в последователност, но може да се пече, за да се даде по-постоянни резултати. Парчетата след това могат да бъдат боядисани и лакирани и дадени като подаръци на баби и дядовци. Идеи за сол тесто включват коледна украса, копчета, брошки или персонализирани закачалки врати.

Децата обичат нещата, така че, ако имат желание да се опита собствения си ще намерите рецепти за двата игра тесто и сол тесто тук.

Повечето от всички, да се забавляват и се наслаждавайте на деца творчество с този чудесен материал!