Feyenoord Rotterdam – BV De Graafschap

Фейенорд е преодоляла много неуспешен период в началото на тази година, а сега работи като швейцарски часовник. В дуел в събота ще играе ролята на спасител ясен фаворит срещу новака от De Graafschap, обаче, е лесна задача в никакъв случай тя не чака. Байпас, защото той трябва без капитана си и най-резултатен Дирк Кайт, който за първи път след петнадесет години ще плащат за картата.

В предишния спечелване на дуел с Витес (2: 0) е получил пети жълт картон срещу Де Граафшап, така че те не могат да отидат. Последният път такава ситуация трябваше да се справят с през 2001 г. В допълнение, той е претърпял в мач с Фейенорд Arnhem веднъж загубено, ранени му бедро мускулна Kongola и ще пропусне около пет седмици. На лазарет Изборът Ротердам в дългосрочен план са също Hahn (проблеми с връзките на колянната става) и Gronsveld (проблеми с бедрения мускул).

Wards треньор Джовани ван Бронкхорст спечели предишните четири мача, а освен това във финалите на Националната Купа, когато той се качи Алкмаар 3: 1-ви “Без Дирк със сигурност няма да е лесно и този играч не може да се замени, но ние имаме достатъчно широк състав и без него можем да спечелим. Де Граафшап е труден противник и да застрашат стандарта ситуации, ние трябва по никакъв начин да се подценява”, заяви ван Бронкхорст.

Гостите през пролетта на безпрецедентна роза и последната вече спечелиха третата си победа през новата година, когато у дома, без много кавга играе конкурентен Род 3: 0th На щанда De Kuip няма какво да губят никакви точки, спечелени би било голяма изненада. “Ние очакваме, че ще имаме териториално предимство и владение на топката по-често. Само едно колебание, De Graasfchap може да продължи напред”, каза той треньор четиридесет и една години.

Де Граафшап в таблицата Ередивизи на седемнадесетия място с седемнадесет точки пред последния Cambuur е само една точка, всеки успех по този начин може да играе в крайното изчисляване голяма роля. Отдавна се борят с голям лазарет върху него в момента са Linthorst, Quekel, прилагане, Bannink, Heusinkveld и Lammers, там не е vykartovaný Уил. В първия взаимен ангажимент Фейенорд спечели таванско противника 2: 1-ви