Engleska poziva Nathana Hughesa na elitnu ekipu treninga po prvi put

Engleska je po prvi put odabrala Nathan Hughes nakon što je uključila i vrpce u privremenu momčad elitnog igrača za ovogodišnji pre-sezonski trening kamp.

Leicesterova prostitutka Tom Youngs, koja je osvojila 31 kape pod prethodnim režimom, vraća se nakon što je prethodno previdio Eddie Jones, dok je Gloucester krilo Johnny May vratio iz operacije koljena. Od osamdesetih godina prošlog stoljeća, 45 je središte Luthera Burrella, letećeg Bet365 poluvremena Dannyja Cipriana i krila Chris Ashtona. Dean Ryan predao je ulogu RFU-a u međunarodnoj ulozi igrača. Pročitajte više

Fidži rođen Hughes kvalificirao se za Englesku na boravištu u lipnju i bio je jedan od Premiership najdosljednijih izvođača jer je iskorijenjen od opskuran od odjeljaka u 2013.25-godišnji, koji je po prvi put pokupio ragbi kuglu prije osam godina, snažan je Bet365 nosilac, a Jones ga gleda kao na slijepu flankera, a ne na poziciju No8, Billyja Vunipole. Youngs je bio iznenadujući propust Jonesove prve momčadi nazvane u siječnju, što je bio prvi izbor tijekom Svjetskog kupa, ali je jedan od četiri kurva među 45.Cipriani nije uspio impresionirati tijekom predizbornog trening kampa u svibnju, Burrell je zamijenjen nakon samo 28 minuta od prvog Test protiv Australije u Teimana Harrison je podnijela sličnu sudbinu Burrellu – zamijenio je pola sata u treći Test nakon što nije dao dovoljno tjelesnosti – Northampton ostaje u retorama. Dva člana kluba u Engleskoj pod 20, koji su osvojili juniorsko prvenstvo u svijetu, prisutni su u Leicesterovu flankeru Willu Evansu i Harlequins centru Joeu Marchantu. Ovaj kamp postavlja scenu za studeni.Važno je uhvatiti se s igračima prije Bet365 najbolja sportska kladionica početka sezone i nastaviti s postavljanjem naših planova “, rekao je Jones.

” Ovaj put ćemo koristiti za resetiranje i pregledavanje ciljeva svakog igrača tako da su jasni o onome što se od njih traži od sada i kada se ponovno susrećemo u listopadu. “Također nam pruža priliku da upoznamo i procjenjujemo neke nove igrače i osiguramo da su upoznati s Engleska je postavljena.

“Dugoročna strategija za Englesku jest razviti stranu koja može biti najdominantnija ekipa u svjetskom ragbi pa smo odabrali nova lica koja će sudjelovati u ovom kampu na Bet365 obrascu koji su nedavno pokazali ili o potencijalima koje vidimo u njima.

“Uvijek će imati prilike za svakoga tko se dobro igra u Premiershipu na početku sezone kako bi prisilio svoj put u EPS- vrata su uvijek otvorena. “Naravno, igrači koji nisu uključeni u ovaj kamp prije sezone biti će razočarani, ali dosljedni rezultati na visokoj razini Bet365 mogu se promijeniti e ovo. “Privremena elitna momčad igrača