Dahlmeier дойде за първия триумф на сезона. Puskarčíková, двадесет и пет

Миналия сезон беше почти неудържима.

В допълнение към големия кристален глобус за цялостната победа в Световната купа за Лора dahlmeier завладява и световното първенство в Хохфилцен.

Тя спечели, когато Австрия пет злато медали, Габриела Кукалова я победи само в спринтьор.

Тя влезе в сезона със закъснение. Тя още не я бе оставила да отиде в Östersund, за да лекува болестта си в Гармиш-Партенкирхен. Тя се завръща в популярния Хохфилзен. Поради по-бавното протичане го, но не е по-добра от 16-то място в спринта и 10-ти в състезанието на преследване.

Една седмица по-късно, той сияеше.В четвъртък не успя да спринтира само Анастасия Кузминова, която дори се състезаваше най-много в надпреварата в събота.

Словакия за първоначално влизане прави три грешки, и оттогава немски преследване. Когато те запазването на преднината раса Dahlmeierová миналото, Kuzmínovo забави.

Сега тази тактика й помогна да триумфира миналата седмица в Хохфилцен. Сега тя не я плати. Тя последно мишена раса и свалят odšpuntovala толкова щастлив čtyřiadvacetileté германци.

Когато стигна до финалната линия на второ място, soupeřce му се усмихна и се поклони.

Dahlmeier празнува своята осемнадесета награда в Световната купа. Кузмин се класира на трето място в италианската врата Лиза Витоси. Второто място в Световното първенство дойде в Словакия.Понастоящем той води с 5 точки пред Кайсу Макерлайн. Вероника Виткова петнадесети и състезанието страна неделя Маса.

Чешката биатлонистка събота падна главно в стрелбата.

“Аз съм малко разочарован от състезанието. Някой успял повече ležka, някой стойка на ръце, но това не беше без грешки, никъде не сме се движат, а по-скоро ние слезе “, коментира Зденек Витек жени треньора Чешката телевизия.

С три грешки и на двадесет и пето място в Ева Пускаркинова, която беше единствената от чехите в състезанието за изтребители, получи финала – едно място. Тя също благодарение на резултатите в Анеси сигурен старт в състезанието насипно неделя.

Те бяха в стрелбището четири грешки, допуснати Вероника Виткова Джесика Jislová че бяха наредени на 38-то и 40-томясто.

Ляв проблемен Маргарет Дейвид, нали, е най-добрите чешки състезатели Ева Puskarčíková.

само Маргарет Давидова точки, постигнати, той е един от повече от три минути. Имаше черен ден на стрелбата, когато половината от 20-те си гола бяха пропуснати. “От първата точка тя наистина не може”, каза Витек.

В резултат се получава окончателно 58-ма място. Две биатлонистка не успя да започне състезанието