Città di Palermo – Juventus FC 0:1

Ювентус в събота вечер осигури три точки домакинска победа над Палермо. време на срещата преобърнал в полза на Старата госпожа, и в крайна сметка реши да автогол HRAS бивш Ювентус Edoardo Goldanigy.

Ювентус иска да построи на бившия си форма и даде да се забрави срамния поражението на Интер. Той имаше отлична възможност по време на пътуване до Сицилия. Палермо сложи на местния торф наред с други играчи като Gonzales, Goldaniga, Jajalo, Диаманти, или Čočev Балог. На пейката, оставяйки само подкрепа, както Hiljemark, Салай, Енрике или Nestorovski. Посещение на Ювентус даде шанс на младия запушалка Ruganimu в полузащитата с Кедира дойде, Lemin, Pjanic и Алекс Сандро. атака стари дами, открити на мястото си и Марио Манджукич, който пое поста младока Dybala.

Ювентус още от първите минути доминира в мача, но имаше възможност да Палермо. Опитен нападател Диаманти центрира в предния пост, но заглавната Aleesamiho завърши точно над портата. Ювентус е действал много нервна и се чувствам за първите десет минути на играчите си получиха 3 жълт картон. Това не пречи на гостите от атакува. Седем минути принадлежаха Miralemu Pjanic, които умело усукани топка между три полюса. Posavec вратарят успя да изчисти топката извън.

За голям шанс в 11-та минута и той получи аржентинският нападател Гонсало Игуаин. Опитен стрелец направи пространството между две защитници, но ударът му в последния момент блокира защитника Гонсалес. Ювентус е цялата първа половина на по-активен отбор и се оказа, че редица събития. В Дълго подаване Bonucciho отново затича аржентинския нападател Гонсало Игуаин, който, въпреки че успя да прокара върха, но вратарят Posavec той вдигна топката!

Тридесет минути по-късно, той трябваше да областта млад запушалка Rugani, които се редуват по здравословни причини. Нито промяната в основния единадесет но Ювентус не забави. Контраатакува получи Марио Манджукич, който подаде топката на Игуаин. Опитен нападател забелязал nabíhajícího Lemin, чийто удар от първия изстрел, но Posavec на разстояние! Малко преди края на първото полувреме Гонсало Игуаин спечели важна битка бланки и получи топката към Алвеш, който центрира на Манджукич. Но тази двойка centrimentrů до края липсва. А вратарят Posavec трябваше да се справят добре в края на първото полувреме, когато тя се опита трудно изстрел халф Кедира.