Channel 4 Racing взе висок ранг сред цялата продукция на станцията

По-скоро твърде късно да се направи разлика идва новината, че Channel 4 състезателни изход е една от програмите най-голямо възхищение от редовните зрители на предаващия.Непубликуваната изследването на нагласите на аудиторията, които телевизионни станции често се събират за собственото си ръководство, показва, че рейтингът на Channel 4 Racing нарасна през последните три години, до точката, където тя зае висок ранг сред цялата продукция на канала.

факт е споменат от Саймън Bazalgette, изпълнителен директор на Jockey Club, който е развълнуван от бъдещата състезателна по ITV, но въпреки това отбранителна за текущата партньор излъчване на спорта, затрупани в последно време от истории за намаляване на зрителската аудитория. “Мисля, Channel 4 са критикувани несправедливо”, казва той, като призив за по-сложни разбиране на телевизионни рейтинги.

“За да е ясно, че не е чрез недоволство от Channel 4, че Минахме с ITV.С поглед към аудиторията е много сложно, особено над 90-тина дни. “Bazalgette твърди, че телевизионните рейтинги състезателни трябва да се разглеждат в контекста на намаляването на общата телевизия за зрителите е, с много хора сега гледат състезания онлайн или на мобилните телефони е обхванат от официални данни .ITV печели сухоземни права да покаже състезания от 2017 като Channel 4 изходи Прочети повече

Макар да признава, Channel 4 на покритие е “не винаги перфектно” и можеше да се обжалва повече случайни зрители, Bazalgette все пак смята, че нараства Рейсинг ” ядро “TV аудитория.Той също така е виждал цифри да се предполага, че публиката има по-млади и по-заможни, тъй Channel 4, придобито еднолични сухоземни права през 2013.

Докато отстояване на станцията, която ще покаже състезания до края на тази година, Bazalgette е ясно доволни от сделката, която ще се спорта към ITV след това, сделка той помогна брокер. И той не споделя загрижеността на някои, които Нюмаркет и Хейдок, както Jockey Club песни, ще загуби всичко от наличието на много по-малко дни на главния ITV канал, отколкото преди да има по Канал 4, като повечето от големите си дни се очаква да се появи на ITV4.

“Нашето виждане е, че в него няма никакви губещи от това. Има победители и по-големи победители.Когато стигнете до Нюмаркет, има минимален списък със събития, които ще бъдат на ITV и този списък, вярно, включва само 2 000 гвинеи, но въпреки това ще има и други срещи в този списък, защото в повечето случаи ще има двойни надписи Дни “. Той предлага настоящият списък да е много далеч от окончателното, по-малко от седмица след договарянето на новата сделка за права.” Нюмаркет “може да бъде големият губещ в новия телевизионен договор с ITV Прочети повече ITV4 Ще бъде по-гъвкав по отношение на времето от ITV1. Така че е напълно възможно програмите на ITV4 да завършат с повече време и следователно с по-голям обхват. По отношение на повече хора, които гледат и са по-ангажирани и повече време, ITV4 може да надминава Канал 4.Няма причина ние не трябва да се стремим към това.

“Дори и ако това не стане, има един основен публика по Канал 4, който е доказал, че ще отидат и да намерят състезания. Повечето от изследването е, че Channel 4 Racing зрителите са много тежки ITV зрители. Така че няма причина, поради която 80%, 90% от тях не трябва да бъде само смяната на доставчиците в. “

След като приключи своята най-доходоносните сделка телевизионни права, следващата задача състезания е да се регистрирате още някои букмейкъри да плащат дял от своите онлайн печалби в рамките на новата схема за залагания партньор разрешено.Нито една от основните високи улични фирмите е убедил като все още, но Bazalgette е “оптимист” за напредък в следващите месеци и казва, страните са “не един милион километри един от друг”.

“Мисля, че има сделка да се направи, и това е било срам, че не сме успели да направим тази сделка все още, но това е отчасти защото Леви [преговори през октомври] пречеха. Сега, това е от пътя, мисля, че ние трябва да се заемем и да получите сделки, извършени с тях и си оставам оптимист, че ние ще направим.

“Да речем, че съм прав и аз не съм сигурен когато, но от известно време през следващите няколко месеца, ние ще стигнем до заключение по този въпрос и повечето фирми ще се регистрират. Мисля, че на този етап, отношенията ще бъдат реконструирани много бързо.Защото мисля, че на място взаимоотношенията между състезанията и залаганията са много добри. “Следващите три години, повечето от големите проблеми между състезанията и залаганията след това ще бъдат решени. Което означава, че няма да се налага да се бием всяка година срещу таксата, което правим в момента, и това, което всъщност ще можем да направим е да седнем и да измислим как изграждаме стойността на състезанието като залог Продукт за период от три години. Това е невъзможно в миналото.

“Мисля, че в края на това ще имаме много, много по-добри отношения с повечето от залозите. Може би не всички, но повечето от тях.И мисля, че в резултат на това състезания и залагания и двете ще направи много по-добре. “

друга причина Bazalgette за оптимизъм, тъй като той прави нова година проучване на хоризонти състезателни, се намира между” Членове “Споразумението” Рейсинг различни фракции, подписани през есента и в крайна сметка осигурява начин за този спорт, за да колективни решения. Той бе един от първите телефонни обаждания за такова нещо и е доволен да види, че се превърне в реалност, премахване на част от напрежението от вътрешната политика на състезателните му.

“Не мисля, че хората осъзнават колко е важно, че ще бъда. Ако мислите, че за това, как се експлоатират бизнес, това, което върши поглед инвеститор за първо място? Може би най-фундаменталната нещо е, че те имат един наистина добър, структура твърдо управление.И не би могло да се каже, че за състезания до сега. Трябва да се докаже, че работи, тя има да се установят, че все още има неща, които има да се изработят, но основните стълбове са там.

“Мисля, че ще видите много по-голяма последователност и единство – не общо – и решения всъщност се прави и спорта става с тях по начин, който аз не съм сигурен, че щеше да види, преди пет или 10 години. Това е за всички да работят заедно за доброто на спорта и го принуждава хората да се съсредоточи върху това, а не “Това, което искам да направя…”