Betsson spela på skoj

Den genomsnittliga marginen i live-satsningar är 7,5-8%.

Beräkning av ränta under händelsen tar cirka 10 minuter.
Maximala och lägsta priser

Storleken på minimikursen för detta BC i både prematch och live är 50 rubel. Det maximala antalet insatser varierar beroende på händelsens omfattning.
Särskilda funktioner

I BC Betsson finns ett alternativ Cash Out: det ger dig möjlighet att lösa in din insats till det erbjudna priset, utan att vänta på att händelsen slutförts.

Även Betsson-kunder kan dela sin insats på sociala nätverk.

Plattform och mobilspel

Den här bookmakern använder sin egen programvara.

För användare av bärbara enheter finns en mobilversion av webbplatsen och inhemska program för iOS och Android med funktionalitet som motsvarar huvudversionen av webbplatsen.
produkter

Webbplatsen innehåller följande produkter:

  • sportspel
  • eSports satsningar;
  • matchcenter med sportstatistik;
  • video sändning matcher.

Live videosändningar av sportevenemang Betsson spela på skoj kan ses av alla registrerade användare med ett positivt saldo på spelkontot.

Stöd

Supporttjänsten kommunicerar på ryska. Stöd svara dygnet runt via e-post och telefon. Det finns en livechatt. Svarstiden till vår testförfrågan via e-post var inte längre än tre minuter. Stödkontaktinformation finns nedan på översiktssidan.

Verifiering i BC “Betsson”

För att använda tjänster av en bookmaker måste du registrera dig på sin webbplats och i Center for Accounting for Translation of Interactive Bets (TSUPIS) Efter registrering måste klienten gå till TsUPIS-partnerens kontor och ge ett pass till Rysslands medborgare för identifiering och ålder. Förfarandet utförs endast en gång. Ytterligare operationer kräver ingen verifikation (omprövning av testet kan vara nödvändigt endast när passdatan ändras). Verifiering, som regel, varar inte mer än 1-2 dagar.