Betsson rahojen kotiutus

Tuotteet

BC “Betsson” tarjoaa seuraavia tuotteita:

vedonlyönti;
vetoja live-peleistä

Sivustolla on ottelukeskus, jossa on urheilutilastoja.
tuki

BC “Betssonin” tukipalvelu toimii ympäri vuorokauden. Operaattorit vastaavat puhelimitse, sähköpostitse ja live chat -palvelulla. Alla olevat tukitiedot löytyvät tästä tarkastelusivulta.
vahvistus

Voit käyttää vedonvälittäjän palveluja vahvistamalla henkilöllisyytesi millä tahansa kolmesta tavasta:

verkossa verkossa, tilaamalla operaattorin puhelu (riittää, että sinulla on web- tai matkapuhelinkamera ja voimassa oleva henkilötodistus);
yhdessä opettajasta “Betsson”;
missä tahansa Euroset-salongissa.

Lisenssin

Yrityksen Stom, LLC: llä on Venäjän federaation veroviraston lisenssi nro 15 rahapelien järjestämisestä ja suorittamisesta vedonlyöntitoimistoissa ja vedonlyöntipisteissä Venäjän federaation alueella 15. heinäkuuta 2010. Se uusittiin viimeksi 14. elokuuta 2017.
rajoituksia

Spekulatiivisessa pelissä, kuten “haarukoissa” ja “käytävissä” betsson rahojen kotiutus, tapahtuneen väärinkäytön jälkeen pelitilin maksimit leikataan.

Valitusten ratkaiseminen

BK “Betsson” hyväksyy “Vedonvälittäjien luokituksen” itsenäisenä välittäjänä yrityksen ja asiakkaiden välisten riitojen ratkaisussa.

Jos uskot, että oikeuksiasi on rikottu, täytä valituslomake. Yritämme ratkaista ongelman.
Käyttäjän arvostelut BC “Betsson”

Löydät mielipiteitä ja arvioita varojen vetäytymisestä ja pelistä BC “Betsson” -lohkossa ”Käyttäjän suositukset” ja kommentit tämän katsauksen tarkistamisesta. Jos olet pelannut tai pelaat tämän vedonvälittäjän sivustolla, jaa ainutlaatuinen kokemuksesi RB: n ja muiden lukijoiden kanssa – jätä arvostelu katsauksessamme.

Betsson työpeili

Venäjän federaation asukkaat kohtaavat näennäisesti ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Haluavat tehdä vedon BC Betssonissä, heiltä puuttuu tämä mahdollisuus. Voit käyttää sivustoa ohittamalla lukot. Tätä varten tarvitset Betsson-peilin. Toisin sanoen resurssi, joka voi muuttaa jäsenen IP-osoitetta ja sivuston verkkoaluetta toiseen, joka kuuluu siihen maahan, jossa BC-sivustoa ei estetä. Mistä etsiä näitä peilejä ja ovatko ne kaikki turvallisia siirtymiselle?

Mikä on peili Betsson

Älä huolehdi, kukaan ei kutsu sinua napsauttamalla vasemmanpuoleisia linkkejä. Peili on resurssin visuaalisesti muokattu verkkotunnus.