Betsson mobile app

Varojen peruuttaminen

Voit nostaa rahaa Fonbet-verkkosivustosta käyttämällä kaikkia 8 talletusmaksun tarjoamia maksutapoja (katso yllä oleva luettelo).

Vähimmäismäärä varojen poistamiseen Qiwi-lompakon ja Yandex.Money-pankin kautta on 100 ruplaa, pankkikortille – 1 000 ruplaa. Enimmäiskoko on rajoitettu vain Qiwille – jopa 250 000 ruplaa yhdelle siirrolle, jopa 550 000 ruplaa päivässä ja Yandex.Money – jopa 15 tuhatta ruplaa.

Kaikki maksut suoritetaan 1-3 tunnin kuluessa.

Tämä vedonvälittäjä vastaa kustannusten siirtämisestä asiakkaille. Harvinaisissa tapauksissa yhtiö vaatii sinua asettamaan talletetun summan 3 kertaa ennen kuin asiakas saa oikeuden maksuun. Häiriön sattuessa kustannukset siirretään soittimelle.
Verot veroista

Art. Venäjän federaation verolain 214.7 §: ssä, kun vedonlyönnin maksaminen tapahtuu asiakkaalle, vedonvälittäjän on pidättäydyttävä 13 prosentin tuloverosta betsson mobile app. Vero vähennetään maksun määrän ja interaktiivisen panoksen määrän välisestä erosta.
Tilin valuutat

Pelitiliä voi tehdä vain Venäjän ruplissa.
Linja ja vedot

Venäjän online-toimisto Fonbet tarjoaa vetoja yli 15 urheilulajille, mukaan lukien eSports ja talviurheilulajit, sekä näyttelyliiketoiminnan tapahtumia. Turnausten valinta on varsin monipuolinen ja sisältää epäsuosittuja liigoja.
Prematch

Toimiston maalaus suosituissa jalkapallotapahtumissa on keskimääräistä korkeampi.

Ennakkomaksun keskimarginaali on 6-8%.
elää

Useimmissa tapahtumissa maalausnopeudet elävät keskiarvon yläpuolella. Epäsuosittuja otteluja tapahtuman aikana Fonbet tarjoaa 10-30 vedonlyöntiä.

Elävien panosten keskimarginaali on 7-8%.

Hinnat lasketaan noin 10 minuutissa.
Enimmäis- ja vähimmäishinnat

Vedon vähimmäis- ja enimmäismäärä näytetään syötteen syöttörivillä.

Ennakkomaksujen enimmäismäärä yhdellä hinnalla on 3 miljoonaa ruplaa, live-hinnat – 1 miljoonaa ruplaa.

Platform- ja mobiili-vedot

Tämä vedonvälittäjä käyttää omaa ohjelmistoa.