Bacillus, linte și corpuri Sportingbet dureroase. Biatlonistii au dezbătut forma Campionatului Mondial

Timp de patru ani, Ondřej Moravec a fost mereu Sportingbet sănătos în timpul sezonului până când a fost uimit. Sigur, sunt niște achilii, dar nimic serios. La vârf de iarnă, pregătit întotdeauna bine.

Când sa ajuns la acest lucru.

Corpul a început să lovească.

În primul rând, în Presque Isle. În loc de curse, doar culcat în pat, bea ceai, transpirație și febră kurýroval, urcând la 38 de grade. . Abia după Sportingbet șase zile, a urcat pe aer

Sa întors în Europa și au crezut: va fi mai Sportingbet bine din nou, campionatul este încă departe

Cu toate acestea, a rămas doar la cerere.. El a venit să se concentreze asupra Sportingbet pariuri bonus Pokljuce și imediat a devenit o victimă a gripei intestinale, care a predat echipa cehă.

„El mi-a pus pe prozvracel noapte și a fost complet stoarsă“, spune el. “A fost făcut peste tot.N-am făcut nimic pentru un total de 14 zile. “Numai marți iarăși a avut o sesiune de antrenament mai rapidă. Cel puțin unii dintre cei nebuni. “Când am fost surprins că mergeam Sportingbet destul de bine. A fost o înghițire pozitivă pentru mine. “Nu arată spre Oslo prin pahare roz. Dimpotrivă. “Nu este un mare succes”, se îngrijorează el. “Dar încă mai am câteva zile. Nu renunța mai departe. „

izolare Pokljuka, Slovenia, care este deja destinații Sportingbet tradiționale tabără de antrenament Cehia, antrenorul echipei Andrew Fisherman ascuns timp de două săptămâni. Ascundeți din toate bug-uri încă nu a reușit -.. Și, ocazional, le-au folosit pentru a lupta </​​P>

“Just Veronika deține”, menționează Gabriela Soukalová coleg Vitkov

„Da, am supraviețuit întregului Sportingbet sejur gratuit nevătămat.Și Bimbo și Křupas „, adaugă Michal Krcmar Vítkova porecla si Tomas Krupcik.

Pe urmele și poligonul de tragere toate puse Sportingbet în pregătirea maximă. “Îmi pare rău acum. Ei bine, treci peste asta „, spune Michal Šlesingr.

Epuizat Gabriela Soukalová vineri dormit toată după-amiaza. “Avem o astfel de lentilă pe care o facem deja. Probabil că formatorii testează unde se află limitele abilităților umane “, râde ea. “Dar încă mai alerg. Doar pe saltea cu mine și mâinile Sportingbet tremurânde și picioare „

Gabriela Soukalová Sportingbet și Veronika Vítkova

Antrenorii sunt în speranța de a umple principiu -. Pe teren de Sportingbet formare greu, lupta ușor. La fel ca anul trecut, în Kontiolahti.

„Am lăsat-o cursă, pentru că este împotriva Pokljuce simplu,“ dorește Soukalová.Vítková recunoaște: “Întârzierea din ultimele curse este lungă. Am deja dinții plini de antrenamente. Dar cea mai mare parte a antrenamentelor pe care le am este ceea ce pot face. “Majoritatea Sportingbet echipei se îndreaptă astăzi direct de la Pokljuka spre Oslo. El petrece sapte saptamani obositoare in miscare. “Pentru că într-o zi în care am fost acasă în America nu este nici măcar posibilă”, amintește Vítková. Acum însă mobilizează toate forțele. Joi, legendarul Holmenkollen începe de vârf al sezonului, campionatul mondial. De atunci emise în Siberia, unde se desparte cele două globuri mari și mici de cristal.

Restul de trei Sportingbet săptămâni de lupte solide.

„Și apoi va konéééééc“, strigă un Vitek.