4 Soukalová, 29 Vítková. Това са номера в състезанието за издръжливост

“Bára Tomešová, въпреки че не е лош състезател, не стигна до номинацията. Има четири по-добри “, каза Зденек Витек.

Tomešová така шампионата вероятно няма да се въведе, защото треньорът на палка почти със сигурност ще се придържаме към принципа: Никога не се промени печеливш екип.

Единствената причина да се започне Tomešová ще има здравословни проблеми, някои жени от елита на Чешката квартет, а вие със сигурност никой не иска. – Габа не чувстваше кожата си днес, малко пострадала в гърлото си. Въпреки че има възможност, че тя не може да започне, но тя трябва да бъде добре “, смята Витек.

Soukalová съществуващата много добра стрелба също се подобрява през класирана в Kontiolahti за по-широк кръг от фаворитите , “В състезанието за издръжливост той решава да стреля.”Витокова е пропуснала четири гола във всяко състезание по шампионата и има нужда от по-добър резултат в сряда. Обучението във вторник вечерта можеше да я настрои. “В днешните условия показа Verča стабилни резултати стрелба”, каза треньорката си след това.

“Това е всичко, гледам раните”, планирани преди самото състезание. “Сигурен съм, че ще стреля по-бавно, отколкото в релето, където знам, че имам резервни такси. Но когато изтребител се опитах да гледам ležky напълно и той не работи “.

Лидерът на гърдите започва сряда Bescondová френски раса.С четворка се впуска в пистата като първия Češek Soukalová докато Vitkove стрито партиден номер 29, 57 и Landová Puskarčíková 75та

Най-големият фаворит Domračevová и Mäkäräinenová имат номера 28 и 36-ти

и норки Eckhoffová седмата раса издръжливост през сезона vystartuje отваряне като 105 и последният! Норвежкият отбор не е поставил нито един от своите конкуренти в първата група, първо с номер 56 Solemdal.Смятане норвежки треньори, пистата ще бъде ускорен, е очевидна.

Екипът на немски, а напротив сложи двете си най-добрите жени в първата група, Hildebrandová започва с петнадесет и Dahlmeierová с двадесет и една.

организаторите Прогнозирани отчети за раса 1 градус Целзий, облаци и вятър около 5 метра в секунда.

началният списъка с липсващи почивка французойка Dorinová-Habertová, шампион на състезанието спринт и боец, но също така Русия Шумиловска, четвъртата от бойците. И германската номинацията не се поберат Preuss, тринадесет чаша класиране женската надпревара за издръжливост.