1xbet pariuri sportive ponturi

1xbet pariuri sportive ponturi
Limite de pariere și de câștig
Deoarece 1xbet este un dealer certificat ADM, limitele de pariere și de câștiguri sunt aceleași ca și pentru toate celelalte case de pariuri. Sfatul minim este de 2 € dacă este vorba despre o singură sau mai multe jocuri. Plata maximă este în loc de 10.000 €, limită peste care pariul nu este recunoscut. În ceea ce privește plafoanele de pariuri, discursul este un pic mai complex. 1xbet hotărăște la discreția sa suma maximă parială pe un anumit eveniment, în funcție de cotele oferite. În principiu pentru jocuri între 200 și 500 de euro până la 3, nu ar trebui să existe probleme majore.
Analiză privind cotele și plățile 8
Unul dintre primele lucruri de făcut atunci când alegeți un site de parierepariuri sportive ponturi 1xbet este să verificați plățile și cotele. Știm cu toții că o mică diferență procentuală în plata pe termen lung ar putea avea un impact semnificativ asupra situațiilor noastre financiare. Din acest punct de vedere, oferta 1xbet de 1xbet este consolidată în medie pe deplin dacă o comparăm cu alte case de pariuri. Plata maximă pe fotbal atinge 95% și este aproape de vârfurile de 1xbet, în timp ce când vine vorba de baschet mediile sunt mult mai mici, de circa 91,80%.

Plățile sportive cele mai apăsate

Rețineți că procentele de plată variază în funcție de sportul pe care îl pariați, dar nu se limitează la acesta. În fotbal, de exemplu, ligi cum ar fi Serie A sau Premier League pot avea diferențe procentuale de chiar 3 sau 4 puncte în comparație cu unele ligi minore. După cum puteți vedea, deși este întotdeauna un fotbal, diferențele sunt destul de pronunțate.
Grafica și funcționalitatea site-ului 9
1xbet arată foarte bine datorită unei grafică vizuală plăcută și unui program de programare clar și eficient. Navigarea pe platforma de joc este foarte simplă: odată ce intrați în secțiunea sportivă, lângă sigla casei de pariuri, veți găsi pe bara laterală stânga sporturile și competițiile pe care puteți face pariuri. În centrul paginii vor apărea toate meciurile sportive sau ligii selectate și cotele pe care puteți să pariați. Fiecare eveniment oferă diferite tipuri de pariuri care pot fi accesate prin apăsarea unei taste mici, cu semnul “+”, urmat de un număr care se află în apropierea fiecărui eveniment din partea dreaptă a ecranului. Pentru unele întâlniri este de asemenea posibil să se folosească un număr bun de statistici privind progresul echipelor în cursul sezonului.
Datorită filtrelor este de asemenea posibilă salvarea campionatelor pe care de obicei ne propunem, astfel putem deja să facem o selecție preliminară și să avem acces la cele mai bune cote cu un simplu clic. În final, în bara din dreapta, putem gestiona 1xbet 1xbet card, schimbând numărul de evenimente și suma pe care dorim să o pariem. Excelentă și grafica aplicației, la care am dedicat o secțiune specială.
Cum sa faci o piesa
Pariul pe 1xbet este extrem de simplu. Când faceți clic pe cotele de una sau mai multe potriviri, acestea se adaugă la fila de pariuri 1xbet situată în bara laterală dreaptă. De aici va fi posibil să alegeți să faceți pariuri simple, multiple sau sistem selectând cu un clic tipul care ne interesează cel mai mult.

După ce ați terminat, introduceți suma pe care doriți să o pariați și apăsați pe butonul “Următorul”, apoi vi se va cere să confirmați pariul făcând clic pe butonul “Plasați pariul”. Pentru cei care iubesc să renunțe la telefonul mobil, vă sfătuim și vizitați secțiunea corespunzătoare de aici pe site-ul nostru. Aplicația 1xbet este foarte bine făcută și nu are nimic de invidiat în versiunea desktop.
Mai multe informații despre 1xbet
1xbet Italia srl, este controlată de 1xbet parte Digital Entertainment și funcționează pe datorită pieței italiene ADM numărul de licență 15026. brandul este unul dintre cele mai renumite din lume și de-a lungul anilor, a devenit foarte populara multumita colaborarea companiei cu unele dintre cele mai importante evenimente sportive internaționale. Moto GP, Serie B și Eurolega sunt doar câteva dintre aceste evenimente la care compania și-a legat imaginea. În prezent, compania este, de asemenea, o companie parteneră a Juventus, Real Madrid și Anderlecht, trei echipe din blazonul internațional și mereu în căutarea titlurilor de cucerit. Această mentalitate câștigătoare ne-a permis să lucrăm și în trecut cu Milano, Bayern München, Stuttgart, Werder Bremen și Barcelona, ​​parteneri de un anumit nivel pe care numai 1 1 xbet le poate permite.

Calitatea serviciilor pentru clienți 7
Serviciul clienți 1xbet poate fi accesat prin intermediul a două canale principale: numărul de telefon și formularul de contact. Primul poate fi contactat de luni până vineri între orele 12.00 și 16.00 pentru orice întrebări despre sport, jocuri și infinformații generale. A doua opțiune, care se referă la formularul de contact, poate fi lansată în secțiunea “Contact”, pe care o puteți găsi chiar deasupra logo-ului 1xbet din partea dreaptă sus a paginii principale. Formularul de contact este activ 24 de ore pe zi și puteți primi asistență indicând subiectul solicitării de ajutor și lăsând un anumit mesaj, aceasta va servi la definirea mai bine a tipului de problemă întâlnită. Din păcate, un serviciu live de chat nu este activ, o absență care afectează parțial evaluarea casei de pariuri. Realizarea unui serviciu de acest tip disponibil, cu un operator dedicat care să aibă grijă de cererea noastră de ajutor, este esențială. În acest sens, 1xbet este cu siguranță un bookmaker mai complet.