1xbet pariuri sportive ponturi

1xbet pariuri sportive ponturi

Mobil

Toți pasionații de smartphone-uri vor fi bucuroși să afle că 1xbet a dezvoltat o aplicație specială pentru ei. Ușor de descărcat și instalat, puteți găsi aplicația pe site-ul oficial al casei de pariuri.

Aplicația mobilă 1xbet Sports pentru versiunile Android și iOS a avut un mare succes de la intrarea sa în industria pariurilor online. Gama de pariuri oferită este identică cu versiunea site-ului web cu un aspect curat și utilizarea de pictograme care să permită o navigare eficientă pe platformă.

Pariurile disponibile sunt întotdeauna la doar un clic distanță cu un meniu pariuri sportive ponturi permanent și drop-down în care puteți selecta diferitele ligi sportive, subcategoriile acestora, meciurile viitoare și / sau actuale, etc …

Cu navigarea intuitivă, aveți și opțiunea de a crea un bilet de pariuri fără să fiți conectat și apoi să plasați pariul fără probleme. Am fost plăcut surprinși de ușurința creării unui cont, de creditare și de accesul rapid la caracteristicile casei de pariuri.

Cu o aplicație mobilă mai mult decât completă, 1xbet Sports acționează ca partenerul ideal pentru orice iubitor de pariuri!

Serviciu clienți

În ciuda unei secțiuni de ajutor destul de cuprinzătoare, 1xbet Sports pescuiește puțin în ceea ce privește asistența jucătorului.

Serviciul pentru clienți poate fi accesat numai prin e-mail. Ceea ce ne confirmă în ideea că acest site este potrivit în principal jucătorilor care au deja o experiență mai mult sau mai puțin solidă.

Compania nu are un serviciu de chat live sau un număr gratuit pentru a permite accesul rapid la asistența pentru clienți. Acest lucru este considerat a fi unele dintre dezavantajele companiei.

Chiar dacă clienții își pot clarifica întrebările numai prin e-mail, asistența pentru clienți este în continuare foarte utilă. Disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, este multilingv și ajută la asigurarea loialității și satisfacției abonaților din întreaga lume.

1xbet, prezent pe piața pariurilor sportive din 2001, aparține Cosmo Gaming Company Ltd. Acest casă de pariuri care are o licență de jocuri de noroc malteză este cunoscută în principal în regiunile de limbă franceză și engleză, dar se străduiește să câștige inima tuturor pariurilor sportive din întreaga lume.

Pe lângă o zonă extinsă dedicată cazinourilor, jocurilor și pokerului, 1xbet are și un sector în creștere dedicat sporturilor și pariurilor online. 1xbet continuă să-și dezvolte piața pentru pariorii din întreaga lume interesați de piețele tradiționale, cu un bonus de bun venit foarte atractiv pentru noii săi clienți.