1xbet internetes fogadóirodák

1xbet internetes fogadóirodák

Támogatás

Az 1xbet a meglehetősen jól feltett GYIK mellett felár nélküli telefonos forródrótot és a hét minden napján nyitva tartó online csevegést kínál.

1xbet röviden

Az 1xbet en Ligne (korábban ParionsWeb néven) a La Française Des Jeux sportfogadással internetes fogadóirodák foglalkozó weboldala, amely társaság az állam a fő részvényes. Ez a webportál az 1xbet “Point of Sale” papírjáték elektronikus megfelelője, amelyet a dohányboltokban találhat meg. Ha többet szeretne tudni erről az utolsó játékról, olvassa el az 1xbet és a fogadási oldalak összehasonlítását.

Az 1xbet a francia futball és különösen a Ligue 1 fő szponzora, mivel a 2018–2019-es idény óta partnerséget kötött az Olympique de Marseille-vel, az Olympique Lyonnais-val, az AS Monacóval és az FC Nantes-szal.
Véleményünk az 1xbet oldalon

Ergonómia

Az FDJ webhelyét már régóta ügyetlen felület sújtja. A 2018. májusi frissítés óta a portál egy kicsit folyékonyabb volt, és a tétek története 2019 márciusa óta egyértelműbb. De összességében a játékélmény még mindig nem optimális például az 1xbet vagy az 1xbet esetében. Ne feledje, hogy a játékosfiókja lehetővé teszi, hogy közvetlenül részt vegyen a la Française Des Jeux egyéb online játékaiban (Euro-milliók, Loto, Goal, Solitaire …).

Bónusz

Az új ügyfeleknek szóló ajánlat az első befizetett tét visszatérítéséből áll, de annak feltételei rendszeresen változnak. A hűséges játékosokat nem felejtik el sok visszatérítési tét, nagy előrejelző versenyek (például a Parions Club) és még a Facebookon terjesztett ingyenes fogadások sem, vagy ha új funkciót vezetnek be az oldalon.

Tétek megválasztása

A hagyományos fogadásokhoz az ARJEL által engedélyezett sportágak többsége igazodik, és több tétet kínálnak, a klasszikus 1N2-től kezdve az első gólszerző nevében, például a fociban. Bár az FDJ a dohányboltok Loto lábszakértője, a weboldalon ilyen rács nem áll rendelkezésre. Ha a Fantasy League továbbra sem szerepel a programban, akkor a Cashout funkció 2020 februárja óta végre elérhető.

Élő fogadás

Az élő fogadási felület meglehetősen egyszerű az 1xbet vagy az 1xbetéhez képest, és a fogadási lehetőségek is korlátozottabbak. A webhely 2018. májusi új verziója óta a streaming videók visszatértek, de ez a szolgáltatás továbbra sem praktikus, különösen az érintett mérkőzések pontos naptárának hiánya miatt.

Esély

Általánosságban elmondható, hogy az esélyek 2020-ban a piaci átlag körül vannak, és jó távolságban maradnak a referencia-fogadóirodák, mint például az 1xbet és az 1xbet.

Párizs mobilon

A mobilokhoz jól alkalmazkodó weboldal mellett az 1xbet egy alkalmazást kínál letöltésre Apple és Android rendszerekhez. A 2018. májusi jelentős frissítés jelentősen javította a felhasználói élményt ezeken az adathordozókon, de az alkalmi hibákat még mindig el kell utasítani.