Ядреният инженер има самосъзнателна бащина легенда. Нямат нищо против да го изхвърлят

“Това е стил на баща си, който беше с него много успешна. И Canyon се отплаща “, спомня си мениджър Бърно Филип Jimramovský.

В последния си сезон в последната година на Американския университет Canyon Бари обърна зашеметяващите 88,3% от фаул, баща му е бил в кариерата си на” дъното метода ” още по-успешна. Това щеше да бъде вдъхновение за играчите Mmcité +? “Това е твърде късно. Въпреки, че ние разполагаме с екип от млади момчета, двадесет трудно е стил на снимане римейк “, казва Jimramovský с усмивка.

Не само оригинален подход към наказателното предложения от Canyon Бари е интересна атракция.Баща му е Рик Бари, един от най-видните герои в историята на задграничния НБА.

Най-известният баскетболен конкурс се играе и от трима братя Canyon. “Някои казват, че е в тежест, но аз мисля, че е дар да имат семейство толкова богата баскетбол образование и опит”, заяви крилото на почти два метра.

Това също е Ренесанс човек. Завършил ядрен инженер, който “никога не е имал втора” и е пуснал куба на Рубик след минута. В средата, освен баскетбол, тенис, волейбол, бейзбол и бадминтон също се състезаваха. Може пиано, китара, акордеон, тромбон и разбира се най-ксилофон или рабаб.Може би сте изненадани, че той е също така член на момчето скаути.

“Това е чест за моята майка, който искаше да се опита всичко,” казва двадесет и три рус мъж се създава впечатлението, че току-що излезе от черно-бял филм. “В баскетбола, аз никога не ги принуди.”

Отец Рик Бари се съгласи: “Аз съм горд от сина си по много причини, баскетбол е най-малката. Canyon, че има много повече от майка си, а 90 на сто е за нея. За щастие ”

. Преди НБА биха предпочели училище

Също така в Бърно Canyon Бари опита бърз впечатление , “Аз не искам да звучи лошо, но това е много по-умен от повечето американци, с които имах възможност да се срещнат.Това е един много интелигентен човек “, казва Jimramovský.

Как човек като мен само в Южна Моравия?

През лятото заобиколи НБА, където той пресече къмпинг шампион Голдън Стейт, след това играе Лятната лига за Ню Йорк Никс. – Но както ми каза, искаше да завърши колеж преди всичко. И това показва, че това е един нестандартен тип баскетбол “, казва Jimramovský.

След получаване на висше образование Canyon Бари отиде до Финландия, където zlanařili участващите членове. “Направихме го благодарение на връзките му с нашия играч Брайън Съливан.Той му казал как работи тук, както и че системата за набор треньор Деян Джакарта е добър като треньор във Финландия е построил най-вече на позиция четири, което за него не е идеален “, казва Jimramovský.

mmcité + с новата ескадрила го представяше чудесно, в първото си първенство и след това в чашата, тя имаше прилични 16 точки.

“Това определено е за нас на крилото.Младите играчи не успяха да постигнат постоянно висококачествени изпълнения и имаме нужда от стрелец, който да вкара около петнадесет точки за мача “, казва Jimramovsky. “Canyon също е пълна играч, който може да се дължи на тяхната интелигентност скок на позиции на лидер след четири и навсякъде да играе добре.”

Подобен тласък на гражданите на Бърно в удобен след обещаващо начало бе най-лигата загубил шест двубои в един ред и те се изплъзнаха в предпоследния бар.

“Имаме лош късмет в раните, особено играчите. Те организират цялата игра и си струва “, пропуска мениджърът MMCITE +.Загубата на оръженосеца Съливан, който след разтърсване на мозъка се прибра вкъщи в Съединените щати.

“Той е претърпял тези наранявания три или четири пъти през последните два сезона, така че неговият лекар се грижи за него. До края на следващата седмица трябва да знаем как е, “информира Джимамовски.