Шкодран Мустафи завърши преди почивката

Шкодран Мустафи завърши преди почивката, получаване само един жълт картон, но, честно казано, тя може да бъде три. Защитникът на германския национален отбор за някои неизвестни причини, играе трудно срещу атакува играчи “Палас”, по-специално с Кристиан Бентеке.

капитан Club Лоран Koselni не играе поради травма, тя е от първостепенно значение за Mustafi начело защитни конструкции. Вместо това, той е действал твърде небрежно и нека играчите на домакините, за да се движат свободно в собственото си наказателно поле. В началото на второто полувреме малко Mustafi дойде на себе си, но все още не може да се справи с Benteke.

Кристиан Бентеке – “търговец на въздух”

Antirecord Венгер и още 5 факти от играта, в която “Кристал Палас”, изпратени до платното “Арсенал”
Когато става въпрос за Сам Алърдайс, можете да направите предположение за това, как те ще играят – труден и ясно. И можете да сте сигурни, че голям 9 ще бъде неразделна част от това. В “Кристал Палас” тази роля е поверена на Кристиан Бентек.

Белгийският национален отбор Играчът има впечатляващи статистически езда сблъсъци през този сезон. Той спечели 252 микрона във въздуха. Белгиецът продължи да доминира в мача с “артилеристите”, оставяйки 6 от 13 и бойни изкуства. “Арсенал” просто не може да се справи с атакуващия “Орли”.

Арсенал има най-добрия трети вратар

Antirecord Венгер и още 5 факти от играта, в която “Кристал Палас”, изпратени до платното “Арсенал”

Емилиано Мартинес е на 24 години. Той е млад за вратар и получи шанс да се превърне в основен вратар “Арсенал” заради травми Петра Cheha и Давид Оспина. Неговата игра е с много висока оценка, но никой не може да се очаква от този клас на Аржентина в мач с “Кристал Палас”. Да, Мартинес пропусна три гола, но никой от тях не беше виновен. В един епизод от дузпа, а имаше гмуркане Таунсенд от фаул от Емилиано.

Ако Мартинес направи три спестява, Арсен Венгер може да бъде победен с резултат от неприлично.