Чистият треньорски екип Хаджиев практически запази миналогодишния си състав

“Амкар”. Чистият треньорски екип Хаджиев практически запази миналогодишния си състав. Освен това беше добавен Раянцев, който, ако си спомни как да свири, ще бъде сериозно увеличение. 10-то място миналия сезон – приблизителната гама от местообитания “Амкар” в новия сезон.

11. “Ufa”. През миналия сезон клубът завърши башкирецът вече на седмия ред, но не мога да помогна с чувството, че това е направено много повече през есента Гончаренко багаж. Кой от треньора на Сергей Богданович Семак, ние се учим само в бойните условия на този сезон. Съставът на “Уфа” на практика не се променя и ако се повтори миналогодишния успех ще бъде практически невъзможно, а след това остана директно във Висшата лига с този комплект е съвсем възможно и адекватна на задачата.

12. Урал. В Екатеринбург, всичко е стабилна: Tarhanov успешно виси с екипа близо до зоната на изпадащите, но в крайна сметка всичко завършва щастливо. Така че и тази година да е, особено след като само една глобална промяна в състава – подмяна Павлюченко, който е отишъл да проучи арменски бюджета, наета от “Локо” Portnyagina. В останалото – доброто старо “Урал”. Поне без странни игри с Чечения – и това вече е добре.

13. “Tosno”. Можете да отидете в английската Висша лига преди 2 години, но след това се надяваме да увеличим погребан в Номерът на плейофите шапка Дяков в Олимп-2. Година по-късно, вече Дяков погребат своя “Динамо” и в крайна сметка, двата отбора се събраха директно в новия сезон на елитната дивизия. Дмитрий Parfenov направи много хубав отбор, а това лято клубът ще закупи значително + наета обещава Melkadze “Спартак” и Чернов на “Зенит” (да, на 25 години защитник все още се считат за обещаващо, не са знаели?). Малко вероятно е Тосо да се издигне и можете да се опитате да избегнете полет директно.

14. “Anji”. Изгубени лидери през зимата, по някакъв начин са оцелели във Висшата лига, е обновяват състава на повече от половината, но основната константа е непроменена – всичко vanderfulny Григорян като старши треньор. Просто лош късмет: интервю му забележимо по-ярки екипа игри (в ключов сегмент от финала на миналия сезон – 3 равенства, 3 загуби). Съставът на “Anji” не е толкова лош, но изглежда, че сезонът на отбора ще завърши под ръководството на друг специалист.

“Vanguey, днес сме с вас …”. Финална маса на Висшата лига 2017 / 18Фото: R-Спорт
15. Арсенал. Извинете, но не ми харесва Тула. Не е град, а екип. Мисля, че основната несправедливостта на изминалия шампионат, който излетя “крила” не се повиши “Енисей”, а отляво е голям плот. Както и да е, в случай на чичо Гурум ще трябва да живее още една година. Кириаков бе заменен от Божович, но последните му резултати в Русия са далеч от яркостта на ФК Москва. Аз не знам как състава на “Арсенал” може да се постави “секси футбол”, но секси полет до FNL е естествен резултат от текущата резиденция на Тула във Висшата лига. Тула, нищо лично.

16. СКА-Хабаровск. За разлика от “Tosno”, клубът от Далечния Изток се е увеличил много по-скромно. Като се има предвид, че съставът е, меко казано, не bombicheskim дори и при по-ниска SKA – основният претендент за последния ред. Страхувам се, че дори седем-осемчасовите полети на съперниците няма да помогнат.