Челси пусна 41 футболисти на лизинг

Основното предимство на Ampadu е неговата гъвкавост. Той може да играе както в центъра на отбраната, така и като защитник. Той вече успешно се е представил и в двете позиции в екипа на Уелс. Особено бих искал да отбележа победата на Ирландия от 4: 1.

Нито Рюдигер, нито Луис блеснаха през този сезон, но няма какво да се каже за капитан Кахил. Много е странно, че Sarry вече не се е опитвал да се довери на уелсеца, който може да се похвали с прецизни предавания – в LE е 91,7%.

В миналото Челси току-що би купил някой нов, но при сегашните условия Ампаду просто е длъжен да получи шанса си – вече е готов.

5.Rice James

Челси пусна 41 футболисти на лизинг. Средните останали са не само млади и непроверени, но и звезди като Курт Зума, Тиеме Бакайоко и Миша Батшуаи. Сред известните млади таланти могат да бъдат идентифицирани Люис Бейкър, Трево Чалобу и Джейк Кларк-Солтер. Но по някаква причина никой не говори за Райс Джеймс, който дори сега е готов да се покаже в основата.

Сега 18-годишният защитник стои за “Уигън” и много успешно. Той взе участие във всички 33 мача и излезе от първите минути на 32. Той отбеляза 1 гол и 2 асистенции. През септември той се нарича играч на месеца. WhoScored му брои играч от мача пет пъти – средният рейтинг на Джеймс е 7.06.

Тези цифри са особено важни предвид многобройните проблеми, които Челси има в своята позиция. Сега го играе Сезар Аспиликуета, но е по-добре в центъра. Що се отнася до Дейвид Джапакоста, той не достига нивото на такъв отбор. Като се има предвид, че Аспиликуете е вече 29, Джеймс има всички шансове да влезе в отбора. И какъв друг избор остава?

Въпросът за влиянието на секса върху футболист в навечерието на мача е проучен подробно от много физиолози и специалисти, които са особено привлечени от клубовете за това. Въпреки това, никой от тях никога не е давал недвусмислена и обоснована присъда по този въпрос.