Чарлз Мартин казва, че треньорът по подготовката ще осигури победа над Антъни Джошуа

Чарлз Мартин вярва, че добавянето на треньор за контузиите към неговия отбор е гарантирано победа над Антъни Джошуа, когато той прави първата защита на неговата IBF тежка категория в Лондон в събота.

Американецът ще бъде аутсайдерът Когато той е изправен пред Исус Навин, макар че това е само 16-ия професионален бой на Джошуа и най-вече защото той се смята за сходно неопитен. Tyson Fury хвърля обратно на Антъни Джошуа в ескалиращата война на думите Прочети повече

По-високо ниво като любител, и е получил най-добрите съоръжения и подкрепа, тъй като се превръща в професионален със Matchroom през 2013 г.Мартин, в противовес, до голяма степен е малко известен фигура, докато срещне Вячеслав Глазков за свободната IBF титла през януари.

Само за първи път обучението му е подкрепено на нивото, което се очаква Световен шампион в тежката категория с добавка на кондиционер Гари Матюс, който преди това е работил с играчите на НФЛ Брандън Хюз и Марлон Лъки.

“Моята сила и подготовка треньор, той е наистина страхотно човек, “Каза Мартин, 29.” Определено си гарантирал победа в тази битка, защото това е нещо, което никога не съм бил на друго ниво, на съвсем ново ниво. ” Беше съвсем готов да вземе друго ниво за бокса ми.По-рано в кариерата си включих сила и подготовка в бокса, а после не се чувствах добре. “Чувствах се по-летаргичен и уморен. Когато отида в разгара не мога. Много се оплаквах. Не исках да го правя.

“Това нещо [моето име IBF] работи чудесно. Хей, аз съм световен шампион, аз съм за предизвикателството на всичко, сила и подготовка ще направя изглежда лесно.Те по-добре уважават властта ми. ”

Тази значителна промяна на подготовката си без съмнение представлява риск в това, което е най-голямата битка на кариерата си, дори и след една седмица, когато обиди между Джошуа и Тайсън Фюри отношение един на друг фигури е дал предмет на инсталация по-голямо внимание.

в същото време Исус Навин, попита дали може да се доверите да се избегнат наивни грешки той прави, когато борбата с емоция почти доведе до победи от Dillian Уайт през декември, 26- Годишният, който все още не се е борил с южняка като професионалист, отговори: “Вероятно не. Вероятно ще изляза там и ще се опитам да си отнема главата. Аз съм боец, аз няма да отида там да танцуват около и избягване на удари, аз ще взема две [удари], за да се даде пет.

“Но ако трябва да се покаже Някои технически способности също ще го направя.Чарлз Мартин притежава някои трикове, които ще трябва да преодолея. “