Хобарт тест може да стане ден-нощ тяло крикет ако тълпи не се подобрят

Хобарт може да бъде на ръба на хостинг последната си червена топка тест като крикет Австралия отговаря на вероятността от мрачни тълпи в мача на откриването на серията между Австралия и Западна Indies.Brad Haddin поставя под въпрос австралийски Тест Нейтън Коултър-Нил подбор Прочетете повече

Малко над 15 000 души се очаква да минете през портите на Blundstone Arena през първите четири дни от първия тест започне в четвъртък с недостатъчно сила Windies успяват да възбуди крикет обичащи Tasmanians.Хобарт е домакин само 11 Тестове, тъй като първата им срещу Шри Ланка през 1989 година.

Спекулациите монтира че Канбера може да бъде домакин на тест следващото лято, а след успеха на неотдавнашната встъпителната ден-нощ тест между Австралия и Нова Зеландия в Аделаида, че преведено на тълпа общо 120,000 и броня телевизионни рейтинги, CA може да изглежда да се премине Хобарт за тяло розова топка.

“това не е мига”, ръководител на маркетинг Бен Amarfio Калифорния заяви пред Sky Sports Радио в сряда. “Ако погледнете назад през всичките години, и изпитанията, които се играят в Хобарт са около 21 хиляди. Ако трябваше да играя повече тестове, независимо от това дали ние ги играят в Канбера или Хобарт…В извънкласни празници ние трябва да сме сериозни за това.

“Те трябва да бъдат дневници, за да могат хората да гледат от телевизията и тълпата перспектива.”

P> Докато администраторите на крикет Тасмания вярват, че фигурата на тълпата може да се увеличи до 22 000 на първия тест на мястото на провеждане от 2012 г., Manuka Oval в Канбера продължава да привлича големи тълпи. “В Канбера сме свирили малко международни крикет през последните няколко години и най-хубавото за тълпата в Канбера е, че те са много подкрепящи”, каза Амарфио. “Те запълват основанията, независимо дали става въпрос за мач на мач или за Афганистан срещу Бангладеш (по време на тазгодишната Световна купа), мисля, че имахме 13 000 в това.”

Амарфио разкри и мача Хобарт или Канбера Единственият, който вероятно ще се превърне в розово топче. “Лично аз не мисля, че един (ден-нощ място за тестове) е достатъчно”, каза той. “Аделаида ще бъде доста склонна да бъде тест от сега нататък.Би било трудно да се върнете назад от тук. Мисля, че Бризбейн е нещо, което ние трябва да се помисли сериозно за ден-нощ без сън “.

Amarfio добави, че Мелбърн и Сидни ще остане като традиционните дневни тестове, поради тяхното разположение във времето в периода на почивка и способност за привличане на броня тълпи, докато Пърт часова зона, която естествено се превежда като твърди телевизионни аудитории в източните страни означава, че няма да стане място на ден-нощ Test.