Фърч ще навакса шведските хокеисти в Москва

Нападателят, Доминик Кубалик, който рани рамото му в втората трета от дуела на петък с Канада, ще липсва. “Zbyněk Michálek няма да играе в защита. Чувства се разтревожен. Тъй като той се спуснал след тренировка на леда, така че не е идеален “, заяви помощник-треньор Вацлав Проспал

Както срещу Канада. (4: 1), за да остане в защитника щандове Libor Sulak това положение тринадесета нападателят ще бъде готов Andrej Той не го направи. От другата страна на групата, до Якуб Лва, който вече беше играл двубоя с Канада, още един заместник Петър Холик и защитникът Михал Джордан.Те играха в сряда в Прага срещу Финландия. (3: 2 след продължение)

Над избора на Трите корони чехи спечели пет от последните седем двубои, но сега той ще се опита да предприемат реципрочни губят 3: 5 ноември Karjaly в Йоребро. “Мисля, че сме играли добра игра там, само за да отслабнем. Те ни дадоха три цели. Ние трябва да се подобри, но пет по пет, играхме с тях дори съвпадат “, каза той нападателят Михал Řepík.

Чехите доминираха на турнира април в Чешката Будейовице, но и трите двубои по време на Евро Хокей Tour спечели последния за Channel One Cup в Сочи през 2013 г.

“Ние искаме да спечелим всеки мач. Няма да кажем, че искаме да спечелим един или два мача. Ето шанс да спечелите целия турнир. Ще видим какво ще се случи.Ние се подготвят за това, ние искаме да спечелим срещу шведите и да ги изплати поражението на Швеция “, каза Řepík.

” Шведите играят добре в шайбата, са умни и имат добра силова игра. Те не се страхуват да играят около портата. Те със сигурност имат много добър отбор “, каза Ян Кобър. “Добре защитава играчите имат достатъчно големи, за да играят навън. Те са твърди и умни. Те могат също така да даде хубав гол, добър външен вид на това, а ние го видях там през ноември, което ни даде цели. Сега би било добре да спечели мой ред “, каза Řepík.

турнира репетиция за Олимпиадата февруари в Пхьончхан още отделения треньор Йозеф Jandače отчет за доходите се основава. Защитникът, Ondřej Němec, би искал екипът да се подобри допълнително. “Важно е да спечелим два мача в турнира.Можем отново да вървим с шведите с чиста глава. Искаме да завършим турнира добре, най-добре като спечелим “, немският кимна.