Футболът в мехурчетата също се радваше на болката. Сложете го в тренировката, предложи Петрушалек

“Невероятно предизвикателство”, наду отлично обучен ПЕТРУЗАЛЕК Джеймс, звездата на злато удоволствие. “Би било добре да го включим и в летния сезон. Стабилността, координацията и физиката са напълно бомбични. Ние го радва! ”

Термометърът се изкачи тук на стадиона и в края на двайсетте, играчите под формата на кукла Michelin играе 3х15 минути и изстискване ризи. “Вътре в областта е като сауна, сто градуса, след минута той не може да диша”, каза Ян Krob Теплице защита.

Другата ден атракция не е знаел предварително за търсене в интернет, което не е трябвало да се направи. Намери най-лошите интервенции. – Тогава си помислих, че ще го пусна. Сега не го съжалявам. Когато паднах след първия дуел, разбрах, че няма нищо.Само топката през балона може да се види в последния момент, но няма значение, фенове и особено децата се забавляват. “И може би главите, които двата отбора опитаха. Футболните играчи най-накрая спечелиха 6: 3 благодарение на два гола Кроба, капитанът Травник отбеляза два пъти за шампионите на Чехия. Около хиляда зрители аплодираха всички.

“Първото ми обучение през лятото. Но е изключително важно за нас и за момчетата в Теплице, че нашето сътрудничество продължи по-нататък.Аз го оценявам “, заяви ПЕТРУЗАЛЕК, които влязоха в боеве с удоволствие:”. Дали аз играя с малки деца и по-възрастни майстори, линия или това, мразя да губят “Между другото, ПЕТРУЗАЛЕК завършва в преговори с клуба от руската KHL, Челябинск французин не е така.

Футболни glassmakers вече са имали почивка, но не се колебайте и се предлагат. “Може би Grigar вратар дойде направо от екипа на събитие”, похвали главен маркетинг Теплице Мартин Коваржик.

От srandamače посещения и бях развълнуван. “Ние нарекохме Bubble Classico като връзка към футбола на Ел Класико между ФК Барселона и Реал Мадрид.И тъй като това е зимата в план Литвинов хокей игра в нашия Stínadlech ни хрумна да направя, докато през лятото на зимния футболен стадион. ”

Превратът, който бе публикуван. “Играя четири на четири топки, играчите дори не знаят, че е горещо и хората трябва да бъдат по водата. Все пак имаме хиляда тук. Изключителна “blažilo и маркетинг мениджър Литвинов Яна капачки.

The Gold Rush не спира до тук.