Фран Уилсън се връща да помогне на жените в Англия да осигурят серия T20 за Пакистан

Не изглежда така, след като Англия спечели с 35 писти, като боец ​​от Пакистан за 103. Нито пък продължи дълго. Но за първи път след поредица от напълно неконкурентни тела, домакините бяха поставени под нещо, наподобяващо натиск, преди да приключат сериала T20 в Саутхемптън с два нула, като запазиха ненадминатите си рекорди това лято. Върховният ред най-накрая се провали, това беше един следобед за допълнителната подкрепа; а именно Фран Уилсън. При първото си международно излизане след петгодишен пауза, баскетболният отбор на Middlesex вкара с натоварен, композиран и неповреден 43. По подобен начин, след като Пакистан се оттегли на най-мощния си старт на турне в преследването на 138 за 7, изстискване по старомоден начин: последователни врати.Изхвърлените посетители гледаха като най-добрия им шанс, но победата над турне изчезна преди тях. Тамми Бомонт и Лорън Уинфийлд дават на Англия огромна победа над Пакистан Прочети повече Тази емоция е в противоречие с ентусиазма, който последва време те удариха с топката; разбира се, след като допуснаха 147, преди да влязат в неделя, когато Англия отчиташе най-високия си резултат за T20. Първоначално те може би се страхуват от повторение, докато Лорън Уинфийлд проби три граници в началото, особено с въжетата, без съмнение, и любопитно, се навъртаха от мястото, където седяха в предишната среща. Но облекчението скоро се забелязваше, когато Тами Бомонт добави само пет към летния си терен от 424, а дебютантният шейкър Айман Анвер, който я хващаше за нея.Уинфийлд продължаваше да се удря тежко, използвайки краката си, за да разбие топката на земята, веднага след като Хедър Найт се присъедини към нея. След това капитанът направи същото. Но Уинфийлд изскочи за 29-а на втората топка на лявата ръка Spinner Sadia Yousuf, преди Knight да бъде нападнат за 16, които се спуснаха до втория опит за дясна ръка tweaker Nida Dar , Въпреки това, седенето 73 за 3 в средата, а Nat Strever, показвайки играта си, е нещо повече от самоувереност в създаването на ъгли за двойка граници зад вградената, англичаните бяха поставени. Това беше преди тя да се отърси още дълго, за да бъде 20-годишният втори значителен пробив на Юсуф. Оставаше да се работи от онези, които досега не бяха направили много от това. Стратегията на Пакистан не беше по-добре илюстрирана, отколкото чрез отпадане на два фрейъри на първа линия, а не с боулинг с обичайния отварящ се Asmavia Iqbal.Капитанът, Бисма Мароф, работеше за план, и това беше въртене; пет практикуващи от плавателния съд, използвани до края на ининга. От млад капитан в предизвикателна среда, това е добре дошъл посока и цел.

Надолу по списъка за Англия, Данни Уайът (8) пропусна възможността да повлияе на играта с прилепа, Бисма хващайки чудесно , а Ейми Джоунс (10) изглеждаше удобен, преди да стане втората жертва на Сидра Наваз. Не е за нищо, че обучението на Пакистан се е подобрило значително от ОДИ. Историята на Бардуел СК – какво английски крикет може да научи от село клуб | Въртенето Прочетете повече

През цялото време Уилсън настояваше.Отказвайки от първите си 13 топки, тя демонстрира своята пригодност за най-кратката форма на играта, както и прецизно премятаната граница в предпоследния, а след това и прецизна линия за надуване на резултата на Англия при смъртта. След толкова дълго време от тази XI, тя ще спи добре тази вечер.

Пакистанското преследване беше хаотично, като Катрин Бърнт спечели първа топка в топката, за да бъде преувеличена. Наказаната Sidra Ameen се оттегли от следващата топка, а Wyatt показа по-голямата си стойност с третия директен хит, който приключи това лято. Това не попречи на партньора си Javeria Wadood, която пет пъти намери бързата граница. Найт скоро спре това напредване, спечелвайки самата ключова вградена машина през друга горна част за 29, като съпротивата на Пакистан завършва с бавната си бъркотия от полето.Беше хубаво, докато продължи.

Диаметърът на по-бавните топки и ножове на Джени Гун беше твърде голям за по-нисък ред, тъй като тя взе две врати, а 17-годишният левичар Sophie Ecclestone впечатли отново при втората си екскурзия, и двете си вратички са резултат от забележителен overspin. Двете врати на Sciver добавиха великолепното й лято.

Серията и турнето на Пакистан завършват в четвъртък вечерта в Челмсфорд.