Французинът играеше непрекъснато до скандала с допинг

За разлика от Алън и Бентеке, временното изтегляне на Сако не е причинено от рядка игра, а не от невъзможността да се впише в отбора.
Французинът играеше непрекъснато до скандала с допинга. След завръщането си той трябваше отново да формира основата, но нещо се обърка с Klopp по време на сезона и в резултат Сахо се премести в същия дворец.

“… Нищо сериозно. Бе закъснял за самолета, прескочи тренировка и след това вечеря … Трябва да изградя екип. Трябва да започнем отново, затова нека се върне в Ливърпул и осем дни по-късно ще се върнем и ще поговорим с него “, каза Клоп, който се оказва много отмъстителен …”

Първата половина на сезона се оказа истински ад за Сако. Както пейка, така и младежта – германецът не му дава друг избор. За щастие, през януари “Палас” дойде на помощ с предложение за наемане до края на сезона.

Скоро французинът спечели любовта на новите щандове, а феновете на Ливърпул поставиха въпроса, не си струва да спрем да спорим.

В първите шест няма защита, по-излишна от Ливърпул. Матип и Лорен са добре дошли, но Клавван например не е добър – като Лукас Лейва, който няма какво да прави в отбрана.

Може би скоро Джо Гомес ще се завърне след два сезона на наранявания, но засега е безопасно да се каже, че екипът на Сако ще бъде много полезен.

Но кой знае, може би времето в “Двореца” ще му помогне да се охлади и да стане по-добре.

“… Той действа добре в отбраната и се дава 100%, но в същото време е твърде хаотичен и твърде ревностно се втурва към самия връх. Ето защо “Ливърпул” той освобождава, – каза Гари Невил …. ”

Нийл Джоунс от “Ливърпул Ехо” вярва, че пребиваването в “Палас” ще помогне на французина да не лекува стари рани, но отново да напомни за уменията си.

Не благодаря

Изгубени – плачем. Кой от левите играчи няма “Ливърпул” Снимки: Bleacherreport.com

А останалите? Изследването показа, че в допълнение към троицата никой не се нуждае отгоре, въпреки че имаше такива, които например пропуснаха Джо Фланаган. Да, отборът на Flanagan за сезон 2013/2014 би бил полезен, но през последните две години той страда от наранявания и сега продължава да бъде рядък участник в мача. Но феновете на Ливърпул често живеят в миналото.

За разлика от него, още едно споменаване, че Лазар Маркович играе стабилно за Хъл Сити. Бърза сърбина хареса “Тигрите”, които го подписаха през януари до края на сезона. Но ситуацията му не е много по-различна от ситуацията в Сао – в “Ливърпул” може и са щастливи, че играе, но не защото го искат обратно. Това лято “Уест Хям”, според докладите на MailOnline, може да получи Маркович за 16 милиона паунда. От такива пари червеното не може да откаже.