Феновете на “Дюел” преди финала бяха победители: Ювентус – Барселона 1: 0

“Но Юве! Но Юве! Но Юве! Canteremo за Semper! ”

” Hasta La Muerte! Ел Барселона Hasta La Muerte!

Не само немски или английски език, но също така и италиански и испански в събота смесено в претъпкан центъра на Берлин и създава впечатлението, roztančeného футбол карнавал.

Фенове на Ювентус и Барселона по този начин, крайните противници бяха навсякъде. Преди стадиона, в FanZone, централната жп гара и ресторанти…Носенето потници, шалове и знамена около талията, клуб цветове в лицата им, някои странни шапки на главата си.

Chant от сцената на вечер финала на Шампионската лига пренасянето на сутрешните часове, когато слънцето все още nepražilo в конкретни пътища около стадиона толкова силно.

Но голям куп Торино, който ръководи Марко и Джовани, той трябваше ръце над главата си и безмилостно отново и отново да пее.

викът набира децибела като италианската група след кратко стадион патрул се приближи до гарата Olympiastadion и да се намери думите добавена други фенове, които гледаха към комплекта за платформа от западната част на центъра на града.

и какво да кажем, когато те имам!Вагоните чрез скандират отвора с лека ехо, като водеща група разгърнати ритъм и постепенно да добавите други.

трудно време за шепа привърженици на Барселона, които само са гледали. Но по пътя към Бранденбургската врата, където крайният длъжностното Шампионската лига Fanzone нараства, силите постепенно изравняване. Най-малко числено.

Преди един от най-известните забележителности е бил препълнен със сини и червени и бели и черни потници над главите им изгорени национални флагове.

Сред тях много отчаяни фенове без билети. “Имам нужда от билет”, пишат на кутии. Но те имаха малък шанс.Берлин пристигнали повече футболни фенове от Олимпийския стадион за седемдесет хиляди зрители не се вписват.

Сега западните покрайнини, където трибуните на стадиона, тълпите постепенно започна да се движи. Италианските фенове все още имаха силно надмощие. Ето защо за Ювентус звучеше двубой от хор. Затова Ювентус – Барселона 1 0.

20.45 Но когато на стадиона се разпространява впечатляващ сонет Шампионската лига и Меси, Неймар, Буфон Пирло и др. влиза на поляната, той ще бъде 0:?. 0.

И след деветдесет минути

Дали с добро време, както и италиански и испански фенове през целия ден