Ударни велосипеди в Жилина завършиха наравно

Приложимо: Prešinský, YC: Йелич, Škriniar, Paur Sarr, чанти, Szarka, Любичич, Pačinda, 2893 зрители

Žilina. И двата отбора започнаха активно и по-специално на гостите показаха от първата минута, че не дойде при Düben защити. В 7-та. Той също така потвърди трик, когато след ъглов PAČINDA получи топката на самотен Kwint, който оглавяваше го преодоля безпомощен Volešák.

Жителите на Жилина искаха да реагират бързо, но Йелич да се измъкне preloboval Tujvela целта. В друг добър шанс се озовава в 18-та минута. Szarka, но Volešák гол време предотвратено.

От друга страна, все още не е пуснала корени Уилям Handy край forsaw Tujvel.Szarka миг по-късно осуети възможността за добра контраатака беглец далеч от врата Volešák а на, от друга страна, тя може да Jeličová отби удар от левия ъгъл, за да отпечатате Tujvel.

Оживеният футбол в добра атмосфера и продължи да го прави, въпреки че шансовете за известно време се свили, публиката е скучно. В края на полувремето те имаха малко по-големи шансове домакините, но ги компенсира до края на първото полувреме не успя.

Втората половина отвори гостите заснети супа, която трябва да се изхвърлят Volešák. От друга страна, той може да се справи Уилям, но пропусна най-подходящия момент за удар.

Жителите на Жилина е все повече и повече за половината от КПР, но преди Tujvelom добре работили отбраната.

След 60 мин.след изпълнение на корнер отляво с удар в далечния стойки за врата Škriniar но Tujvel хирургия линия ekvilibristickým държи отборът му води.

Натискът се засилва местни посетители най-накрая се стабилизира. 69 мин. Paur центриране отдясно пред вратата изстрел Йелич счупи Tujvela.

Играчите Dunaszerdahely да разберат, че те не могат да защитават само и отново се присъедини от играта напред, за да спре дейността на MSK.

83 минути. но е бил близо до гол патица, но шанса да победят Tujvel.

домакинство активност се увеличава, те се приземи шанс да šošoni но не можа да се разработят, не вкара в продълженията или облекчаване Žilinčan Hučko, така че двубоят завърши наравно честно. Гласове: