Тук нямахме много по-тежки, Белослав описва работата на Будейовически хокейщини

“Елате да ме видите в четвъртък сутринта, момчета ще тичат на хълм. Тя ще ни се карат, ще го мразя “, каза той с усмивка в телефона Ческе Будейовице хокей на лед помощник треньор Motor Радек Bělohlav когато говорихме по време на снимане на летни лагери.

Истински проклета. Дори не можеш да кажеш колко рано сутринта тренираш.

“Това наистина е ужасно. Нищо по-тежки сме имали “, казва Bělohlav хронометъра седем писти за повече от шестстотин метров наклон МАРТА над Frymburk в рамките на региона.

” След това да се случи и те не би било нищо днес не може да се справи. Те имат дълга почивка след обяд и след това резервирахме футболното игрище, затова ще имаме турнир.Само чрез конкуриране за нещо, което ги принуди да прави нещо друго “, каза той.

Хокей тече директно под теглене двойки. Това е едва десет часа, температурата витае около 23 градуса по Целзий и след всяка камера са жълти и сини фланелки с надпис двигател все повече и повече, напоена с пот.

Първият се простира нагоре вратар Хинек Kůdela и зад него друг. < – Шейсет и петдесет – вика Белоглав, като се фокусира върху други играчи.По-долу в параклиса на Марта вече беше всичко vydýchávají, налейте вода и след това отново да се отправите към началото, когато треньорът на пустинен Петр Rosol и треньор климатик Франсис Bombic.

отнема упражнение избягал само капитан Йозеф Straka, който вместо да отиде след велосипед Шумава. “Джо има нещо общо с налагане на запор върху мускулите на крака, отиде на разходка”, оправдава отсъствието на най-добрия играч на последното голямо сезон лига, уредник Павел Влашич.

Първите две писти ще продължат да носят леко сърце, а след това, но тя бавно се усложнят , Преливниците растат и дишането на хълма се простира. – Не мога, не мога.Това е наистина луд “, облекчава нападател Радек Prokeš, когато на пистата се изкачи за трети път.

От гледна точка на това, изглежда, че по-голямата част от енергията е защитник на който дойде сам за треньорите, ако той би Руската KHL Филип Новак, не можеше да тренира с Двигателя. Той говореше без инструкции, въпреки че не трябваше. Смит, разбира се, този сезон Двигателят не се засили, по-нататък иска да играе в чужбина.

“Още един и аз съм се направи, нали?” Драматично обявява задъхано нападател Томаш спешни случаи. Но вие грешите, Bělohlav е абсолютно непоколебим и дори след петият манш не иска да спаси хокея играча. В крайна сметка, обаче, те отстъпват, вместо осем писти, играчите дават на Мартус седем пъти. – Хайде, хайде, Робин.Makej, има doběhneš и след това само веднъж, хайде, “. Любош Роб започва един от тези, които вече имат в седмия рунд зад

най-тежката концентрационни

въпреки обидите, протести и пълното им изчерпване на двигателя с играчи на хокей е трудно да се изпълни задачата. Всеки. Въпреки че миналата падока на Марта изглеждаше като на финала на състезание ultramaratonského, всеки да лежи на една нова “подслушвани” много умора и дълбоко дишане. “Интересното е, че се подобрявам в последните кръгове”, казва Паич, нападателят на годината.

“Всичко е в главата ти”, той отговаря бързо Bělohlav, че след седмия корпуса на сянка под едно дърво хвали играчи.Когато хокей играчите се върнат по кръстосания път и обратно към хотела, те се шегуват отново.

“Аз имам този пет гола и един от тях се придържаме”, подсмихва защитник Якуб Suchanek защитник Роман Vráblík и нападателят Томас спешни случаи. “Това беше абсолютно най-трудната ми концентрация. Но може би е добре, със сигурност нападението ще ни даде много физика и психика. Но се радвам, че ще свърши утре “, се надпреварва защитникът Dušan Žovinec. Днес хокейърите идват в Ческе Будейовице на велосипедите си и концентрацията свършва.