Третата година от чешкото първенство по голф в Чехия също ще бъде първата в света

“За по-малко от три години турнирът се развива с бързи темпове. Той също така допринася за положителната оценка на европейската обиколка и нарастващия интерес както на публиката, така и на бизнес партньорите. Тазгодишното стартово поле ще бъде най-силното досега в Чехия ”, заяви Петър Дедек, собственик на промоционалната компания RELMOST. “Прогрес D + D REAL чешки майстори е невероятно. Имате страхотно голф игрище и голфърите го ползват. ”

Звездата и лицето на турнира ще бъдат бившият световен лидер и победител в 42 турнира – Бри Лий Уестууд. Той е един от малкото, които заместват Тайгър Уудс като номер едно в света. Радваме се, че можем да приветстваме тази звезда в Чешката република.Преговорите се проведоха през ноември, а през януари бяхме ударени в Дубай ”, заяви Уестууд на пресконференция в Прага.

Уестууд няма да играе за първи път в Чехия, вече показан на местната площадка три пъти през 1995-1997 , Той играе два пъти в Марианске Лазне, веднъж в Карлштейн и винаги се озовава в първата десетка.

Другата голяма звезда ще бъде Джейми Доналдсън. Welchan, на 40, е първият победител от D + D REAL Czech Masters. Именно благодарение на победата си в чешкия турнир той се бори за последния европейски отбор по ръг-куп. По-късно цялата купа на Райдър се реши от удара му. “Той има осем печеливши турнира”, напомни Старецът.

Третата страна е американската буря Джон Дейли.През изминалото хилядолетие той печели две специалности – първенството на PGA 1991 и British Open през 1995 година.През април 50 г., освен голф, той се посвещава и на други неща – притежава марката си за дрехи и вино, пее и пише песни – издава два албума. “В Чешката република това ще бъде първият път и предполага се, че е голямо удоволствие”, каза Петър Дедек.

Джейми Доналдсън и Джон Дейли

Дюбуасон, Питър Хансън, Пол Лори и Стивън Галахър. “Ние също говорим с испанец Куирос, заклетият Робърт Карлсон, и попитах Анди Съливан, който вероятно ще се бори за нас, за да участваме в Купата на Райдър,” казва Старецът.

Чешките играчи със сигурност ще започнат професионалисти за свободни карти Lukáš Tintěra, Aleš Kořínek, Петър Дедек младши и Daniel Suchan, предимно играчи от екипа на Relmost.Като цяло организаторите имат осем карти за професионалисти и две за аматьори. “Вярвам, че ще можем да направим още два стартапа, за да могат чешките играчи да преговарят между десет и дванадесет местни играчи”, каза Старецът. Чешкият турнир започва по-малко от седмица след Олимпийските игри. Голфът се завръща на Олимпийските игри след дълги 112 години. “Това може да е проблем за някои играчи.Но също така е и последният турнир, на който европейците могат да се класират за Купата на Райдър, ”каза Кийт Уотърс, вторият европейски мъж.

Зимният курс претърпя най-фундаменталните промени след откриването му. “Знаехме, че Джон Дали е в състояние да се регистрира за Питър и затова решихме да построим още три водни зони, за да хвърлим пръчките си”, каза шеговито Станислав Лиснер, генерален мениджър на Албатрос Голф Ризорт.

Той е новосъздаден сред европейските туристически дестинации, група от голф игрища от световна класа с изключително качество.Сред тях са Jumeriah в Дубай, Le Golf National в Париж, където Купата на Райдър или Лондонският голф клуб – един от най-престижните голф клубове във Великобритания – ще се състои след две години. договори с Европейската обиколка до 2018 г., но тази година те биха искали да договорят допълнително удължаване на договора. “И ние също разчитаме на паричните награди, за да направим стартовото поле още по-силно,” каза Дядото.

Турнирът спечели и два важни бизнес партньора.Новият основен партньор с тригодишен договор е Райфайзенбанк. “Това е логичният резултат от усилията ни да повишим и популяризираме този благороден спорт, чийто флагман е турнирът,” каза Игор Вида, главен изпълнителен директор и член на борда на директорите на Райфайзенбанк на пресконференцията. ще бъде ŠKODA AUTO. “Голф е разработен и смятаме, че можем да достигнем до много нови клиенти,” каза Михал Пре, ръководител маркетинг в ŠKODA AUTO Чехия.

И цените на билетите

Домашните голфъри са регистрирани в Федерацията имат свободен достъп, както и деца под 15 години, възрастни над 65 години и притежатели на ZTP карти.Други можете да си купите билет в четвъртък или петък на 100 крони в събота или неделя за 200 крони сезонен билет, ще струва 400 крони. Миналата година турнирът е посетен от 20,000 души.