Треньорът на Hradecký Havlíček: Паузите разпръскват ритъма, но се адаптираме

Без двата дни, три седмици ще вземат сегашните футболисти лигата надиграха Храдец Кралове.

В необичайно дълъг почивка в средата на есента започва с края на домакински мач в понеделник с Прибрам и ще продължи до събота 14 октомври, когато Hradečtí ще бъде представен във Фрийд-Мистек. През това време, играчите могат само да практикуват, набързо приключи най-малко приятелски мач, нищо повече.

“Това не е приятно. Както от гледна точка на тренировката, така и от ритъма на мача. Ние нямаме друг избор, освен от това да се адаптира “, каза треньорът Карел Хавличек Храдец екип на програмата за отбора си в идните дни.

В необичайно дълъг почивка в средата на сезона произхожда от две отлагания.Първият е станало на страната на Олимпия, който този уикенд, когато той трябва да играе, е заета Страхов стадиона, където играе домакински мача.

дойде представителна празнина, която е в процес на дълго шедьовър свободно време Храдец подписан два пъти , На второ място, че следващата седмица те имат две топ конкуренция на вътрешния пазар на разстояние и второ, че поради представителство Храдец не стартира в Прага или вторник, че датата, на която наскоро бе преведена на мача.

“За съжаление това се е случило че имаме трима играчи в селекцията. И тримата бяха в последната игра в Единадесета “, обясни Хавличев причините за втория дуел с” Олимпия “.Храдец следващата седмица да представлява националния отбор Knejzlík (под 21 години), Чехия (20 години), а също и Sipek, треньорите избират Чехия деветнадесет.

Сегашната затишие потвърдено само мудността на втората лига на програмата есента. Един представител вече има екипи са един за друг и за Храдец Това също така означава, че от края на юли, когато се играе първата игра ще бъде в средата на октомври, изигра само девет обиколки.

“За съжаление това с програмата но някои отбори, които са по-зле, може би Олимпия “, казва треньорът на Храдец. Той и неговите колеги вече няколко пъти в реорганизацията на сезона може да решим първоначално установени програма.За него и колегите му наскоро включен подготвителен дуел с Влашим които Храдец играе 6 октомври в Нимбурк.

След Hradečtí издаден в Фридек-Мистек за следващия си мач, но след това тяхната програма съвсем сгъсти. Има четири дни по-късно, на 18 октомври, защото се очаква гореспоменатото разсрочено дуела в Олимпия, а другите два дни по-късно трябва да се конкурират на местна почва с Соколов. За риска, че на борда 25ти сряда, октомври в MOL купа купа в осем-финалите са напреднали.

“Борба с Соколов вероятно ще играе в събота, 21 октомври, а не в петък, тъй като насрочено “, каза Мартин Черник, секретар на Храдец Кралове.За екипа вероятно ще бъде по-добре да се играе в неделя, но се усложнява от факта, че техният дом игра играе хокей Mountfield.

Дали програмата в края на октомври за Храдец кондензира IO мачове ще се появи осми финалите привличат. който ще се проведе през втората половина на следващата седмица. Ако Храдец например срещна представители в европейската лига, възможно е той да не играе на 25 октомври. За съжаление, Havlíček не се тревожи за програмата. “Системата в сряда, нямам нищо против събота, това е по-голямо безпокойство, че не сме свирили дълго време.”